Electrolux LKG604002X, aragaz pe gaz cu grill

Electrolux LKG604002X este unul dintre numeroasele aragazuri de calitate de pe piață și care poate v-ar interesa deoarece are alimentare principală cu gaz. Spun asta pentru că are și alimentare electrică pentru sistemul de aprindere, dar și alte funcții. Doar după cum arată se poate observa că este vorba de un model puțin mai deosebit. Aici mă refer la capacul din sticlă, finisajul inox (cu anti-amprentă). .

Poate că la prima vedere ar părea cam scump pentru un model doar pe gaz, însă vi se oferă și niște dotări în plus care nu le veți vedea pe orice model, adică rotisor și grill. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

După cum am menționat mai sus, este necesar să aveți chir și o priză și nu trebuie să fie prea specială deoarece consumul nu este foarte mare și se poate vedea de pe eticheta sa energetică (cel mult 1.58 kWh pentru încălzire convențională).

Evident că plita este pe gaz și se poate observa că are grătare din fontă și nu din oțel cum vedem la cele mai accesibile aragazuri. Acestea oferă o stabilitate bună vaselor și pot fi demontate ușor pentru a curăța suprafața plitei. Arzătoarele au aprindere electrică dar nu la fiecare buton și se vede butonul dedicat din stânga. În partea opusă a panoului de control este butonul pentru iluminarea cuptorului, astfel că nu mai trebuie să deschideți ușa să vedeți friptura.

La fel ca la multe alte aragazuri din acest buget și acesta vine cu grill și rotisor (cum are și Electrolux LKG604003K), care vor fi de folos pentru multe preparate din carne.

Concluzie

Electrolux LKG604002X arată bine și se întreține ușor, în special că are un exterior din inox, iar la interior vedem sistem de curățarea catalitic. Mai precis, la temperaturi mai ridicate, grăsimea de pe pereți va fi descompusă, iar voi trebuie doar să insistați cu un burete umed. Per ansamblu, vorbim de un aparat suficient de puternic și se poate vedea după specificații și nu ar trebuie trecut cu vederea, în special dacă căutați și calitate pentru că este vorba de un brand suedez.

Te-ar mai putea interesa