Zanussi ZCK67211BA, aragaz cu alimentare mixtă

Zanussi ZCK67211BA are o plită pe gaz și un cuptor electric, deci este nevoie de o priză destul de bună în apropiere. Chiar și în cazul aragazurilor pe gaz este nevoie de o priză însă vorbim doar de partea de aprindere electrică, dar și de grill. Modelele mai noi arată ceva mai bine și cel de jos este un exemplu în acest sens. Mai precis are un design complet negru și un capac din sticlă transparentă. Poate că unora dintre utilizatori nu le-ar plăcea să fie chiar totul negru deoarece panoul de control nu este atât de vizibil, plus că poate bucătăria voastră nu este atât de luminoasă.

De aceea producătorul vă oferă trei opțiuni similare, dar prețurile pot fi diferite în funcție de culoare. E evident că cel pe inox nu poate fi la fel de atractiv ca preț ca și cele vopsite, însă pot fi și excepții (din cauza promoțiilor sau disponibilității). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu poate fi comparat cu orice aragaz ci doar cu cele de același fel, adică mixte. În plus mai trebuie menționat faptul că este vorba de un model recent lansat și că este vorba de un brand cu experiență îndelungată, nu de unul chinezesc sau apărut peste noapte. Deci puteți avea încredere în acesta, plus că au fost folosite numai materiale de calitate.

Plita este neagră și poate că arzătoarele nu sunt atât de evidente, dar sunt suficient de puternice, iar grătarele de pe cestea sunt din oțel. Cele din fontă sunt mia groase pentru că sunt turnate și ar fi fost mai bune din anumite puncte de vedere.

Pentru că avem un cuptor electric, este și normal să vină cu ventilator, mai multe moduri de încălzire (grill, coacere), dar și funcție Pizza cu buton dedicat (se află în colțul din dreapta).

Concluzie

Zanussi ZCK67211BA oferă exact ceea ce căutați, mai puțin grătarele din fontă care poate că nici nu vă deranjează (e vorba de de un material și forme diferite), dar sunt mai multe motive pentru care ar merita ales. Tot cam ca și cel de sus dar mai compact este Zanussi ZCK57201XA.

Te-ar mai putea interesa