Zanussi ZCG612K1XA, 5 motive pentru care să-l alegi

Zanussi ZCG612K1XA e un aragaz premium pentru persoanele interesate de ceva cu aprindere electrică și care să fie pe culoare inox.

Aragazul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv vizual și al dotărilor.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un aparat de culoare inox și că panoul de comandă e unul ceva mai complex. Adică are un număr ceva mai mare de butoane.
Nu se vede, dar acest model are inscripția Easy Pizza care presupune că este ușor de preparat pizza cu un astfel de aparat.

Caracteristici tehnice

Funcții gătireGrill, coacere, rotisor
AutocurățareCatalitică
Clasa energeticăA
Alimentare cuptor și plităGaz
Material capacSticlă

Din tabelul de mai sus vedeți că aparatul e unul cu alimentare pe gaz, chiar dacă are unele dotări împrumutate de la cuptoarele electrice.

Păreri pro și contra

Volumul cuptorului din aragazul Zanussi ZCG612K1XA este de 59 litri. E vorba despre un volum normal care ne va ajuta să preparăm diverse preparate de dimensiuni medii sau mari.

Sunt mai multe aspecte pozitive care recomandă acest model, iar cele mai importante sunt după cum urmează:

  • Are un număr mare de funcții de gătire.
  • Eficiența energetică e una bună, fiind vorba de spre clasa A la cuptor.
  • Puterea e una mare așa încât preparatele să se facă cât mai repede și cât mai bine. De exemplu, arzătorul mare de la plită are o putere de 3000W.
  • Întreținerea e una ușoară întrucât aparatul are auto curățare catalitică.
  • Producătorul e unul italian care acum este deținut de Electrolux.

Există și un dezavantaj de care trebuie să țineți cont, adică faptul că aprinderea nu e integrată în fiecare buton, ci are buton dedicat pentru plită și cuptor. Ar mai fi și faptul că prețul e unul ușor cam mare.

Per ansamblu, recomand modelul Zanussi ZCG612K1XA celora care doresc un aragaz cu care să poată prepara mai multe tipuri de mâncăruri.

Te-ar mai putea interesa