Gorenje DF 6116E, hotă incorporabilă telescopică

Hota Gorenje DF 6116E e una telescopică adică partea superioară iasă în afară pentru a putea absorbi cât mai bine. La aceasta puteți alege cum să evacuați aburul și mirosul. Adică puteți alege un filtru pentru evacuare prin reciclare ori pentru un burlan pentru clasica evacuare prin extracție. Nu e singura hotă la care puteți alege tipul de evacuarea a mirosului/aburului. Îmi place cum arată iar aceasta pare să fie cea mai performantă din această nouă generație. Un plus de performanță presupune că și nivelul de zgomot e mai mare (depinde și de viteza aleasă).

Prețul mi se pare bun deoarece nu sunt multe astfel de hote și nu toate au astfel de performanțe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Fiind o hotă telescopică, puteți mări eficiența ei și nu trebuie să alegeți una foarte scumpă. Spre deosebire de altele aceasta are un filtru metalic și 2 motoare. Chiar și lămpile sunt mai puternice, fiecare are 40W. Deci plita dar și ce e în jurul plitei va fi bine iluminat și nu mai e nevoie să aprindeți un bec suplimentar.

Puterea hotei e de 250 W pe când putere absorbție e de 391 mc/h. E destul de zgomotoasă când alegeți o treaptă de viteză mai mare. Culoarea sa e pe inox iar carcasa e din oțel inoxidabil. Controlul ei e de tip mecanic și astfel e cam la mai toate hotele. Nu văd sensul unui control digital pentru că și așa nu are multe funcții sau opțiuni.

Plusuri: arată bine, poate face față cu brio oricărei provocări, există alternative similare (cu 2 tipuri de evacuări), puteți alege cum să evacuați mirosul și e fiabilă.
Minusuri: nu sunt multe.

Gorenje DF 6116E e soluția perfectă pentru cei care vor să gătească mult adică să folosească toate zonele de gătit ale plitei. Ca și alternative sunt destule modele similare, poate ceva mai slabe ca și performanțe dar acceptabile la restul capitolelor. Îmi place cum arată și culoare inox e destul de plăcută. O recomand și pentru că mi se pare accesibilă și mulți producători nu oferă astfel de soluții pentru acasă.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Gorenje DF 6116E, hotă incorporabilă telescopică”

Comentariile sunt închise.