Gorenje BM 900 AL, mașină de făcut pâine

Gorenje BM 900 AL e o alegere bună deoarece e performantă această mașină dar și ieftină. Sunt destui producători care oferă mașini de pâini însă fiecare model oferă ceva diferit. Poate fi remarcat ușor designul său modern și e ușor de folosit chiar dacă nu ați mai avut un aparat similar. E bine să citiți manualul său cu instrucțiuni deoarece are un panou de control de unde puteți alege diverse opțiuni sau programe. După cum se și numește, se observă ușor că poate să facă pâine de 900 de grame. Puterea ei e importantă deoarece trebuie să fie suficient de mare pentru a termina cât mai repede și rezultatele să fie cât mai bune.

Dacă nu aveți alte opțiuni, puteți alege acest model deoarece a apărut recent și e oferit de un brand cunoscut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Capacitatea ei e de 900 grame și cam toate mașinile de pâine sunt așa. Nici nu are sens una mai mare, puteți face chiar de 2 ori pâine. Calitatea pâinii ține și de ingredientele folosite. Puterea sa e de 615 W iar consumul nu e foarte mare, dar nu prea contează consumul cât timp nu e un aparat care să meargă mai tot timpul.

Are 12 programe, pornire întârziată, funcție automată de păstrare la cald și panou cu afișaj electronic. Puteți alege să porniți aparatul mai târziu dacă vrei să aveți o pâine caldă și proaspătă pentru următoarea masă. E inclus un pahar pentru dozare care e necesar. Alte caracteristici ar fi cele 2 recipiente pentru coacerea pâinii, fereastră iluminată pentru supraveghere, vasele și telurile sunt teflonate.

Plusuri: are un control electronic reușit, design elegant pe inox, rezultate bune, nu e scump și afișaj iluminat (ideal pentru cei care vor să o folosească chiar și în condiții de luminozitate scăzută).
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje BM 900 AL nu oferă prea multe dotări că doar nu poate fi folosit pentru cine știe câte sarcini. De aceea e și destul de compact, deci nu ocupă mult spațiu. Clipul de jos mi se pare destul de reușit deoarece vă arată aparatul din apropiere și se pot vedea chiar și accesoriile incluse.

Te-ar mai putea interesa