Google Nexus 7 3G

Google Nexus 7 mai e cunoscută și ca Asus Nexus 7 și vine în trei configurații: 16GB, 32GB și 16GB cu 3G. Varianta cu 3G e cea mai scumpă, dar modelul de bază poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Mie mi se pare că raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun deoarece ecranul e unul aproape HD cu panel IPS, Android-ul e la o versiune la zi, autonomia e una ridicată, iar jocurile vor rula excelent deoarece are Tegra 3.

Poze

Din imaginile de alături se poate vedea că Nexus 7 e o tabletă pe maro (chiar dacă la prima vedere pare a fi negru) care are un ecran de 7 inci și o greutate de 340 grame. Deci, ecranul are un impact pozitiv asupra greutății deoarece modelele de 10,1 inci au o greutate dublă de circa 500 grame.

Așa arată
Din spate

Specificaţii tehnice

Google Nexus 7 3G e cel mai bun model de Nexus 7 și vine cu procesor Tegra 3 T30L și cu cip grafic GeForce cu 12 nuclee. Deci, jocurile vor rula foarte fluent, iar mulțumită ecranului HD cu rezoluție 1280 pe 800 pixeli o să la vedeți la o calitate ridicată.
Performanța ridicată a acestei tablete nu are un impact negativ asupra autonomiei deoarece bateria ține undeva la 9 ore, dar această autonomie depinde și de cum o să folosiți tableta.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; e realizat de două branduri de top; poate fi utilizată cu succes la orice tip de sarcină; bateria ține foarte mult, în comparație cu tabletele celor de la Serioux; vine cu o mulțime de conexiuni cum ar fi Wi-Fi, bluetooth și 3G (modelul special).
Contra: poate că nu strica dacă avea un ecran cu rezoluție Full HD. Însă, nu știu dacă o rezoluție mai mare decât HD are vreun sens la o tabletă de 7 inci, chiar dacă cei de la Apple au rezoluții chiar mai ridicate la iPad-uri.

Concluzie

Tableta celor de la Google e una foarte modernă care vine ca o alternativă la tabletele celor de la Allview, Serioux sau Vonino. Din păcate nu suportă card, dar eu zic că memoria internă e suficientă, iar dacă nu vă ajunge atunci puteți apela la servicii online cum ar fi Dropbox. Din preview-ul de alături vă puteți face mai bine o părere despre cum arată această tabletă.

Te-ar mai putea interesa