Genius SW-HF5.1 6000 Wood

Dacă sunteți în căutare unui sistem audio performant de la un producător cu experiență, recomandarea mea sunt aceste boxe Genius SW-HF5.1 6000 Wood care are o sonorizare foarte bună și un preț destul de bun. Puterea totală a acestui sistem 5.1 e de 200 W și deci e dublă față de cea a lui SW-HF 5.1 4000, iar prețul acelor boxe e și el pe jumătate. Spre deosebire de acela, acest 6000 are un ecran LCD și o putere pe măsură. Acel LCD e de culoare albastră iar pentru unii ar putea devenii enervant motiv pentru care îl puteți pune undeva în lateral deoarece repoziționarea sa în cameră nu va afecta sonorizare. Important e să fie puse corect cei 5 sateliți de 20 W fiecare. Acest model numit SW-HF 5.1 6000 Wood are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Boxele
Restul pachetului

Specificații tehnice

Genius 6000 Wood e un sistem audio 5.1 cu o putere maximă de 200 W RMS. Această putere e împărțită astfel: 100 W pentru subwoofer și 20 W pentru fiecare satelit. Pe lângă acestea veți găsi toate cablurile necesare, telecomanda și ghidul de instalare. Alte caracteristici care nu le-am specificat ar fi că are un ecran LCD, butoane de amplificare și volum așezate pe subwoofer. Pe partea de mufe are 6 intrări audio RCA pentru DVD Player și trei perechi de mufe RCA pentru surse cu două canale. Designul acestor boxe e unul deosebit (atunci când luați jos acele protecții) și e tipic pentru astfel de boxe  în special dacă vine de la un producător precum genius.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sunet puternic, boxe realizate din lemn, are telecomandă inclusă , instalare ușoară, are ecran digital, arată bine și oarecum accesibil.

Minusuri: lumina albastră a LCD-ului poate fi enervantă seara în special când vizionați un film, de aceea îl puteți pune undeva în lateral. Sau optați pentru alternativa menționată mai sus.

Concluzie

Dacă ești în căutarea unor boxe cu care să deranjezi vecinii, Genius modelul 6000 e acel sistem audio căutat deoarece are un preț bun față de concurența dela Logitech. Se adresează celor care doresc un mini cinema acasă sau pur și simplu doresc să-și transforme camera într-o mică discotecă. Se poate opta chiar și pentru un resigilat în caz că nu vă permiteți unul nou deoarece nu are nici un defect și costă cu 10% mai puțin. Jos am postat un clip de prezentare a acestor boxe ca să vă faceți o idee despre ele:

Te-ar mai putea interesa