Logitech 5.1 X-530

Aceste boxe Logitech 5.1 X-530 70 RMS sunt recomandarea mea pentru cei ce vor un sistem audio cu sunet surround și să fie accesibil. Deci pot spune că nu se adresează celor care dispun de un birou mic și nu ar avea unde să pună sateliții. Dacă doriți să-l folosiți cu un desktop PC, satelitul central se potrivește perfect în fața monitorului însă la un laptop, cel mai bine ar fi să poziționați satelitul central în spatele laptopului. Cât despre subwoofer, ar fi bine să-l puneți în colțul camerei pentru un răspuns mai bun și bineînțeles să fie pus direct pe podea. Volumul poate fi selectat ușor cu ajutorul satelitului din dreapta și puteți chiar să conectați o pereche de căști la acesta (ca să nu deranjați cei de lângă sau vecinii). Boxele Logitech X-530 au un preț bun Vezi prețul special de azi » care mi se pare ok cât timp primiți și un cadou (o pereche de căști).

Poze

Așa arată sistemul audio
Subwooferul

Specificații tehnice

Având în vedere că e un 5.1, e alcătuit din 5 sateliți (central, laterali și surround) și un subwoofer. Puterea totală reală a acestuia e de 70 W RMS și e împărțită astfel: 25 W la subwoofer, 15.5 W la satelitul central, 7.4 W la sateliții laterali și surround. Deci boxa centrală e de 2 ori mai puternică decât un satelit lateral/surround. Având în vedere că fiecare satelit are 2 difuzoare, sonorizare va fi excelentă chiar și dacă aveți o cameră mai mare. Distorsiunile sunt peste 96 dB iar banda de frecvență e de 40 – 20000 Hz.

Instalarea sa se face destul de ușor iar amplificare e integrată, deci bass-ul poate fi reglat doar din spatele subwooferului.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: X-530 oferă un sunet 5.1 excepțional, au un design elegant, ieșire pentru căști la îndemână, sunt oferite de un producător cu experiență, preț atractiv și sateliții pot fi montați pe pereți (pentru cei care nu au un birou mare și e recomandat ca sateliții surround să fie puți undeva mai sus).

Minusuri: la un astfel de preț nu cred că cineva are ce să le reproșeze.

Concluzie

Dacă vi se pare că nu vi-l puteți permite, există și câteva resigilate în stare perfectă și cu discount mare. Sincer, eu aș opta pentru un resigilat deoarece la acel preț nu veți găsi astfel de boxe. Am postat și o prezentarea a acestui sistem 5.1 Logitech X-530 și în care puteți vedea cum arată de aproape:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Logitech 5.1 X-530”

Comentariile sunt închise.