Logitech 2.1 Z553

Logitech 2.1 Z553 e un model nou de boxe de la Logitec care e special deoarece la el se pot conecta undeva la maxim 3 dispozitive. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un sistem audio 2.1 care redă sunetul cât mai fidel posibil.
Aș recomanda acest sistem acelora care vor un sistem audio pentru muzică sau filme, dar nu au prea mult loc unde să-l pună. Astfel, modelul de față va sta foarte bine pe birou și nu-ți trebuie o cameră foarte mare.

Poze

Se poate vedea că e un pachet de culoare neagră cu doi sateliți și un subwoofer. În pachet e livrată și o telecomandă, mai exact una pe fir. Mai în detaliu se poate vedea în poza a doua, dar și în preview-ul de la final.  Puteți observa că arată foarte bine și de acea cred că va sta foarte bine alături de un PC sau Mac.

Cutia
Cutia
Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

Logitech Z553 e un sistem care te va ajuta să savurezi muzica la intensitate maximă deoarece are o putere de 40W RMS. Dacă te deranjează că puterea nu e mai mare atunci ar trebui să spun că nu e așa de importantă puterea pe cât de importantă e fidelitatea.
Modelul de față e integrat în categoria multimedia, iar asta înseamnă că e bun la orice sarcină audio, dacă pot spune așa.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și fidelitate e unul bun; caracteristica care oferă posibilitatea de a conecta mai multe aparate e una foarte interesantă deoarece așa poți conecta un laptop, un telefon și o tabletă în același timp la aparat; dispune de amplificare care e integrat; subwoofer-ul e unul de 20 de W.
Contra: telecomanda e una cu fir.

Concluzie

Modelul de față e sistemul ideal pentru cineva care stă la bloc deoarece are o putere suficient de mare așa încât să nu deranjeze vecinii. Unii preferă sistemele 5.1, dar și acesta 2.1 sunt aproximativ la fel de bună, însă nu ai nevoie de prea mult spațiu pentru a le instala. Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum arată pachetul și cum se instalează.

Te-ar mai putea interesa