X-Mini Max V2

Aceste boxe portabile X-Mini Max V2 Stereo Black (vin și pe variantele White și Red) sunt cea mai bună alternativă la V2 Mono. Spun asat deoarece acestea furnizează sunet stereo (are cablu corespunzător inclus) iar prețul e mai mic. Acestea sunt ideale pentru cei care călătoresc și dețin un laptop/netbook/smartphone/player portabil/consola PS Vita. Pot fi deschise ca și varianta Mono (ca pe o capsulă) pentru o sonorizare superioară, însă aceasta pot fi îmbinate pentru a ocupa mai puțin loc în buzunar. Atunci când sunt îmbinate, au forma unui ou sau a unei mingi de rugby ca la predecesoarele V1.1. Deci pot fi cadoul ideal pentru persoana iubită având în vedere că se apropie Paștele :). Boxele X-Mini Max V2 au un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Cablul

Specificații tehnice

Puterea furnizată de aceste două boxe portabile e de 5 W RMS (deci fiecare satelit are 2.5 W). Pentru o calitate audio mai bună vă recomand să le desfaceți (prin răsucire). În pachetul său veți găsi cablul special și un săculeț care e cam mic pentru ele. Banda de frecvență e de circa 200 Hz – 18 KHz iar impedanța e de 4 Ohmi (ca și la cele Mono). O astfel de boxă cântărește vreo 89 de grame. Datorită cablului special cu conectivitate USB și 3.5mm, pot fi conectate la orice gadget care are ieșire 3.5 mm (laptop, calculator, consolă PSP sau Vita, mp3/mp4 player). Acest lucru e posibil și pentru că are o baterie Li-Ion incorporată. Chiar dacă specificațiile tehnice nu pot fi comparate cu cele ale unor boxe clasice 2.0, acestea sunt foarte mici și nu necesită o alimentare la priză (doar încărcate prin cablul USB). Diferența de preț e justificată și nu se adresează doar uzului casnic.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: oferă sunet stereo, puternice, mai accesibile decât variantele V2 Mono (însă există și variantele V1.1 Stereo și Mono), sunt portabile, design modern, reglarea volumului se face cu ajutorul cablului, compacte și vin în trei culori.

Minusuri: nu au indicator pentru nivelul bateriei.

Concluzie

Chiar dacă aveți decât un smartphone și nu știți ce accesoriu ar fi potrivit pentru el, cu aceste boxe veți ieși imediat în evidență. Aceste boxe X-Mini Max V2 Stereo sunt o recomandare de la acest producător însă dacă nu vi le permiteți, puteți opta pentru un model Mono. Jos am pus un clip de prezentare cu variantele pe alb și în care se poate observa și conținutul:

Un comentariu la „X-Mini Max V2”

Lasă un comentariu