Philips SBA1500/00

Aceste boxe portabile Philips SBA1500/00 se adresează celor care doresc o calitate audio mai bună iar difuzorul telefonului nu o poate oferi. Acestea pot fi îmbinate cu acea „telecomandă rotundă cu fir” (sau amplificatorul), dacă o pot numi așa. Pentru a funcționa, amplificatorul necesită trei baterii AAA e tip R6 și trebuie bineînțeles pornită de la buton (ON/OFF). Pot fi conectate sau folosite cu orice tip de player portabil (MP3/MP4/iPod), telefon/smartphone sau chiar și la un PC/laptop. Chiar dacă nu sunt la fel de puternice ca și cele clasice pentru desktop, portabilitatea lor e una superioară (îmbinate arată precum un ou) și arată foarte bine. Acestea se potrivesc perfect cu un telefon alb și încap în orice buzunar. Boxele Philips SBA1500 au un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Philips SBA1500 00 1
Pachetul
Philips SBA1500 00 2
Așa arată

Specificații tehnice

Cele două boxe au o putere de 2W RMS fiecare și deci sunt la fel de bune ca și difuzoarele unui laptop, dar atunci când folosiți amplificatorul, calitatea audio va crește. Deci le puteți folosi chiar și fără baterii, de aceea nu vin cu baterii incluse. Se pot conecta la orice gadget care are intrare 3.5 mm iar cablul de alimentare e de 1.2 metri. Veți observa că difuzoarele au un finisaj lucios (crom) iar restul suprafețelor sunt mate pentru a rezista la abuzuri/zgârieturi (în caz că le puneți împreună cu alte obiecte). Deci sunt niște boxe destul de bune indiferent cu ce doriți să le folosiți iar portabilitatea joacă un rol important pentru cei care doresc să plece într-o mică excursie și nu doresc să ia cu ei prea mult bagaj. Philips SBA1500/00 sunt recomandarea mea în acest buget dar mai sunt și câteva alternative de la acest producător.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ușor de transportat, funcționează chiar și fără baterii, realizate din materiale de calitate, ideale pentru a fi folosite cu playere portabile, nu costă mult și au o autonomie mare.

Minusuri: nu există un pachet promo boxe + încărcător + baterii.

Concluzie

Aceste boxe portabile Philips SBA1500/00 nu vin cu baterii incluse, motiv pentru care vă recomand baterii reîncărcabile R6 dar și un încărcător corespunzător. Când le îmbinați, nu uitați să opriți amplificatorul de la buton (indicatorul LED e aprins cât amplificatorul e pornit). Jos am pus un clip în care puteți vedea cât de bine se aud și cum se folosesc:

Te-ar mai putea interesa