Garmin Nuvi 2797LMT, GPS premium cu ecran de 7 inci

Garmin Nuvi 2797LMT e unul dintre acele sisteme de navigație care nu se pot compara cu altele datorită caracteristicilor și funcțiilor speciale. Mă refer la faptul că are un ecran de 7 inci care e foarte generos și până acum știam doar de GPSuri cu ecran de 4.3 și 5 inci. Cu un ecran mai mare puteți observa mai ușor rutele ocolitoare, dar programul de navigare oferă și două moduri de navigare în același timp (se observă în poza alăturată). Prețul nu mi se pare mare având în vedere că are și harta Europei destul de detaliată și update-uri gratuite. Spun asta deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Chiar dacă nu pare așa de mare, e cât o tabletă și cel bine e să vă uitați la clipul de la final în care e despachetat. Acolo puteți observa cu ce accesorii vine și cam când de mare e în mână.

Așa arată programul de navigare
Așa arată programul de navigare
Cu suport
Cu suport

Specificații tehnice

Se adresează doar conducătorilor de autoturisme și nu-l recomand altor vehicule (în speciale camioanelor deoarece acelea necesită un program special). Ecranul de 7 inci e destul de detaliat având în vedere rezoluția de 700 cu 480 pixeli. Ca și tehnologii de comunicații are bluetooth, astfel că puteți folosi funcția Hands-free. Smartphone Link vă conectează smartphone-ul cu acest gps, iar dacă aveți ceva planuri, sistemul de navigație vă va avertiza.

Harta de pe acesta e cea a Europei dar e mai detaliată ca și la alte GPSuri. Ca și dotări speciale are: update pe viață la hărți, Garmin Traffic, comenzi vocale, serviciile Garmin (Traffic, Garage, Real Directions) etc. Să sperăm că vom vedea modele de 7 inci și de la alți producători, poate chiar mai ieftine pentru ca și alți conducători auto să și le permită.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, ecranul de 7 inci, fiabilitatea, meniul ușor de folosit, update-urile gratuite pe viață etc.

Minusuri: nu oricine și l-ar putea permite

Concluzie

Acest Garmin Nuvi 2797LMT oferă multe caracteristici speciale care nu le veți găsi la altele dar dacă vreți să economisiți ceva bani și o tabletă cu Android poate fi o alegere bună. Doar că îi trebuie programul de navigare instalat și un suport pentru mașină. Jos e acel clip de care vă spuneam anterior și în care se poate observa conținutul pachetului:

Te-ar mai putea interesa