Fujifilm FinePix F750EXR

Fuji a lansat multe camere digitale la începutul acestui an, iar aparatul foto digital Fujifilm FinePix F750EXR se numără printre noile apariții. Se recomandă prin senzorul de 16MP care e de tip CMOS, zoomul optic mare de 20x și posibilitatea filmării la 1080p. Nu prea e așa de important prețul când vedem aceste performanțe, însă dacă vreți să vă luați camera atunci o puteți lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Modelul de față arată foarte mult ca varianta 770 și se poate observa că are un obiectiv foarte mare ceea ce vă oferă posibilitatea de a realiza poze sau filmări cu un zoom de 20x. Din imaginea a doua se poate vedea că ecranul pare mare și nu pare deoarece chiar e mare având o diagonală de 3 inci. Majoritatea camerelor au 2,7 inci, iar acesta având 3 cred că se poate spune că are un ecran cu mărime peste medie.

Obiectivul
Ecranul LCD

Specificaţii tehnice

Fujifilm F750EXR excelează la partea de specificații și asta datorită faptului că are senzor CMOS care e mai capabil în comparație cu unul CCD. Fișierele foto sunt salvate ca *.jpeg, iar cele video ca *.mov și în acest fel cred că orice laptop modern le va putea reda. Dacă ecranul vi se pare mic pentru vizionarea amintirilor atunci se poate face transferul fișierelor prin intermediul portului HDMI ori a celui USB. prin portul HDMI puteți viziona conținutul pe un televizor, pe când prin USB se face transferul propriu-zis.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține undeva la 300 de cadre; dacă sunteți un fotograf care câștigă mult atunci prețul nu vi se va părea mare; poate filma la calitate Full HD; are port HDMI; are bliț de o calitate foarte bună care te va ajuta să faci poze foarte clare indiferent de condițiile de iluminare.
Contra: prețul e de peste 1000 lei, iar greutatea e de 200 și ceva de grame.

Concluzie

În cazul în care te interesează o cameră care să fie o combinație între DSLR și cameră ieftină atunci F750EXR ar fi o variantă care ar trebui luată în considerare datorită performanțelor în fotografiere și prețului incredibil de mic. Alături e și un preview care prezintă modelul de față mai de aproape și se poate vedea cât de mare e obiectivul, dar și ecranul său.

Te-ar mai putea interesa