Franke FR9BR32, aparat de aer condiționat cu A++

Aparatul de aer condiționat Franke FR9BR32 are funcție de încălzire care o puteți folosi în sezonul rece în special când veți să încălziți rapid atmosfera din camera. Face parte din generația nouă care are un design modern cu panou frontal de culoare închisă, iar ecranul digital iasă în evidență doar când e pornit. Eficiența A++ o găsim doar la variantele mai avansate și care au un preț ceva mai mare. Deci aș putea spune că varianta prezentată are un preț corect și dacă aveți posibilitatea să-l luați la un preț bun, nu ezitați pentru că e vorba de un brand popular.

Capacitatea sa nu e una foarte mare, însă nu e nevoie de mai mult dacă camera e de 12-18 mp. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Funcțiile sau dotările speciale sunt după cum urmează: temporizator, stand by 1W, Turbo, auto restart, Mute, Follow Me și multe altele. Cu alte cuvinte, nu e vorba de un model standard și care poate fi folosit în diverse situații indiferent de anotimp. Sunt modele portabile de la alți producători dacă vă doriți un gadget mobil care să-l folosiți în mai multe camere, astfel veți economisi pentru că nu mai necesită instalare. Totuși, varianta de sus e mai silențioasă decât una portabilă.

Păreri pro și contra

Discutăm de un model cu consum redus de curent, funcții numeroase, auto-diagnosticare, ușor de folosit și cu un aspect plăcut. Aveți funcțiile de climatizare standard – răcire, încălzire și ventilație. Pentru încălzire capacitatea e ceva mai mare, însă consumul de energie e ceva mai ridicat și se vede după clasa energetică. Avem un filtru cu densitate mare care reține majoritatea prafului din aer pentru ca voi să inspirați un aer mai curat.

Franke FR9BR32 se potrivește perfect în orice sufragerie și instalare trebuie făcută cu o firmă autorizată. Are un preț mai diferit decât restul variantelor de pe piață pentru că are niște dotări în plus sau speciale. Nu avem acel kit de instalare inclus și e bine să țineți minte când alegeți serviciul de instalare al aparatului de aer condiționat.

Te-ar mai putea interesa