≡ Meniu

Franke 116.0276.443

Când te muți la casă nouă și vrei să-ți amenajezi o bucătărie ca la carte trebuie să cauți după diferite elemente de bucătărie care să fie compatibile, dar cu soluția completă pentru bucătărie Franke 116.0276.443 ai scăpat de griji deoarece Franke îți pune la dispoziție un pachet de elemente compatibile. Această soluție/pachet e formată din cuptor incorporabil, plită (FHTL6043GTCOE), hotă (FDS654OA), chiuvetă pe stânga și baterie. Dacă le cumperi separat sunt mai scumpe, dar așa le poți lua la un preţ bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se poate vedea că electrocasnicele sunt de culoare bronz-avena, fiind cele mai bune modele de la Franke. Aspectul e unul premium, iar calitatea e peste medie… în sprijinul acestei afirmații vine volumul mare de vânzări de care are parte producătorul Franke. Aceste modele sunt realizate din cele ma bune materiale și aș da spre exemplu faptul că bateria are racordurile de alimentare realizate din inox.

Pachetul

Pachetul

Specificaţii tehnice

Pachetul Franke 116.0276.443 are totul pentru a amenaja o bucătărie ca la carte… mai puțin un aparat frigorific. E format din următoarele componente: cuptor incorporabil, plită incorporabilă, hotă, chiuvetă și baterie. În rândurile de alături voi expune câteva cuvinte despre componentele cu care vine.

Cuptorul e unul bun cu ventilator tangențial care ajută ca mâncarea să se facă uniform, are grill și vine cu accesoriile standard. Plita e una pe gaz care beneficiază de aprindere electrică a arzătoarelor și un lucru foarte tare e faptul că are arzător Wok pentru prepararea mâncărurilor asiatice. Hota e una de tip turn și beneficiază de o putere de absorbție de 480 metrii cubi la oră în ciuda faptului că are doar un motor. Chiuveta e una care poate fi montată pe stânga și are niște dimensiuni normale, iar alături de chiuvetă e livrată și o baterie foarte bună cu comadă dublă și realizată din materiale rezistente.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre calitate și preț e unul foarte bun; elementele care compun pachetul sunt de cea mai bună calitate și de aceea pachetul ar fi bun pentru acasă, bucătăria unei pensiuni sau chiar la un mic restaurant; electrocasnicele sunt la zi cu tehnologia și vin cu aprindere electrică și diferite funcții care ajută la o gătire mai eficientă.
Contra: păcat că nu vine și cu aparat frigorific… cred că mi-ar fi plăcut dacă venea cu o combină frigorifică sau măcar cu un frigider de la Franke.

Concluzie

Pachetul de față ar fi o variantă pentru acele persoane care sunt interesate de o bucătărie completă și nu vor să se streseze cu modele care nu se potrivesc… plus că e mai ieftin să le achiziționezi la pachet decât separat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu