Evolio X10 Fusion, tabletă 10.1 inci

Dacă te interesează o tabletă ieftină, dar foarte performantă atunci eu îți recomand acest model Evolio X10 Fusion. Vine cu procesor quad, ecran HD și sistem Android 4.2. Aceste caracteristici fac din aparat unul foarte bun pentru orice sarcină. Imaginează-ți că datorită faptului că are procesorul rapid o să poți deschide mai multe taburi în browser, iar jocurile nu se vor bloca.
Se poate utiliza fără probleme în scopuri profesionale, dar și acasă pe post de tabletă de familie.

Modelul acesta e unul care are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă în alte modele trebuie să investești bani suplimentari într-un card etc, în cazul acestui model nu e așa deoarece memoria de stocare e de 16GB.
Am văzut să sunt puse spre comercializare două modele, mai exact unul cu Fusion la sfârșit și unul fără. Cel fără e mai ieftin, dar nu am văzut să vină cu ceva în minus.

Tableta
Tableta

Ecranul e unul superb de 10,1 inci, iar rezoluția e una 1280×800 pixeli, aceste lucruri făcând ca aparatul să fie foarte bun pentru filme HD. Jocurile vor rula excelent datorită specificațiilor tehnice ale gadgetului, specificații cum ar fi 1GB memorie RAM, procesor Rockchip RK3188-T (model quad core) și cip grafic Mali-400MP4. Ultimele două componente sunt tactate mai scăzut decât din considerente de preț… zic eu.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt prețul nu prea mare, configurația ok, sistemul de operare stabil și faptul că are o baterie excelentă (care ține undeva la 4-5 ore).
Ca minusuri aș menționa faptul că nu e pe negru și că Androidul instalat nu e mai ieftin.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii deoarece e un aparat foarte bun. Un lucru foarte bun e și faptul că are ecran IPS, ceea ce înseamnă în principal că avem parte de unghiuri de vizibilitate excelente.
Tableta aceasta poate fi utilizată fără probleme și în scopuri profesionale deoarece are 3G, iar prezența acestei caracteristici înseamnă în principal că aveți parte de net oriunde… dacă aveți și abonament pentru așa ceva.

Lasă un comentariu