Epson Stylus SX230

Acest multifuncțional Epson Stylus SX230 e un model ceva mai funcțional decât alte modele de pe piață și e destul de performant pentru un utilizator obișnuit. Pe scurt, poate printa diverse formate, are o alimentare decente (100 de coli), tehnologie Inkjet, nu e un model mare (duplex) și poate printa/copia 15 ppm. Dacă vreți să o luați pentru a face bani, nu v-o recomand deoarece conform producătorului, nu e recomandabil să depășiți numărul maxim de printări admis pe lună/zi. Nu e un număr fix dar nu e recomandat să depășiți 500 de copii pe lună (acesta e numărul recomandat și de alți producător). Eu zis că e suficient deoarece presupune vreo 25 de coli pe zi (zi lucrătoare). Acest model numit SX230 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Deschisă
Deschisă
Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Ca oricare altă multifuncțională, poate printa, copia și scana. Deci e un periferic 3 în 1, deci e compact și funcțional. Formatul standard e A4, tehnologia e de tip inkjet, poate imprima color, are interfață USB și viteza e de 15 ppm. Poate imprima și alte formate: A5, B5, C6, A6 și DL. Consumabilele compatibile cu acesta sunt următoarele: negru – T1281, magenta – T1283, multipack – T1285, cyan – T1282 și galben – T1284. Nu sunt foarte ieftine dar veți economisi bani dacă o folosiți des, în special dacă până acum ați apelat la cineva contra cost.

Poate fi alimentată cu 100 de coli, însă pe tava de ieșire nu puteți lăsa mai mult de 20 și ceva de coli. E indicată să o folosiți cu sisteme de operare Windows sau Mac OS X și nu Linux.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: viteză de printare decentă, compactă, destul de fiabilă, accesibilă, destul de silențioasă, ușor de folosit și ecran LCD.

Minusuri: consumabilele nu sunt chiar accesibile (în special dacă folosiți și cele color).

Concluzie

Acest Epson Stylus SX230 e unul din multele modele de pe piață care merită încercat în special că e compact, fiabil și performant. E acel periferic care nu trebuie să lipsească de pe biroul dumneavoastră chiar dacă nu-l veți folosi zilnic. Poate fi folosit pentru multe operațiuni și puteți să economisiți bani atunci când aveți mai multe coli de printat. Spun asta deoarece e destul de scump să printați, scanați sau copiați un referat, o lucrare sau o prezentare în special dacă e contra cost. Jos am pu o prezentare a sași o puteți vedea din mai multe unghiuri:

Te-ar mai putea interesa