Electrolux PerfectCare800 EW8F248B, model clasa A3+

Electrolux PerfectCare800 EW8F248B e o mașină de spălat rufe a anului 2018 cu o capacitate de 8 kilograme și o eficiență energetică sporită deoarece are clasa A+++. Datorită acestor caracteristici aparatul de față se adresează persoanelor interesate de un aparat pentru acasă ori pentru o pensiune. Spre deosebire de modele vechi acesta va face economii impresionate de curent și în timp o să vă recuperați banii dați pe el.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul cu eficiență foarte bună în diferite scenarii. Designul modern poate fi văzut din imaginea alăturată.


Pentru

Modelul Electrolux PerfectCare800 EW8F248B e unul cu un consum energetic redus deoarece pe an consumă 97 kWh, iar din acest motiv are clasa A+++ -50%. Dacă tot am menționat eficiența trebuie spus că și la centrifugare are o clasă destul de bună – clasa B (deoarece are 1400 rotații).
Având o capacitate mare de 8kg acest model e mai mult decât suficient pentru 4 persoane sau chiar mai mult.
Nu e un aparat zgomots deoarece nivelul de zgomot la spălare e de 51 decibeli, iar cel la centrifugare e de 75.
Aspectiv se prezintă de nota 10, acest lucru putând fi văzut și din imaginea de mai sus. Panoul de comandă e unul cu afișaj digital, iar controlul (butoanelor) e unul mecanic.
Fiabilitatea aparatului e una bună, garanția fiind una de 2 ani extensibilă cu unul sau doi ani. În acest fel putem observa că aparatul beneficiază de o fiabilitate deosebită.

Contra

Costul de achiziție e de peste 2000 lei, dar un astfel de aparat îl achiziționăm o dată sau de două ori într-o viață. Din această cauză eu zic că nu e prea important acest aspect cu prețul.

Concluzie

Există multiple modele de mașini de spălat, dar aceasta e deosebită prin capacitatea mare a cuvei, consumul redus de curent și funcțiile diverse (Fuzzy Logic – acel sistem care presupune că aparatul are diferiți senzori prin care se detectează cantitatea de rufe și în acest fel se adaptează resursele, sistem echilibrare etc).
Electrolux e un producător important, fiind numărul 2 la nivel mondial, iar acesta e localizat (cu sediul) în Suedia.

Te-ar mai putea interesa