Electrolux KGG6436W, plită incorporabilă de culoare albă cu wok

Electrolux KGG6436W e un aparat electrocasnic de tipul plită incorporabilă cu patru arzătoare pe gaz din care unul e wok. Aprinderea e una automată de tip electric, iar din această cauză nu o să pierdeţi prea mult timp cu aprinderea.

Aparatul vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un model stilat pe culoare albă. Se poate vedea din poza de alături că e un aparat cu butoanele poziţionate frontal.


Păreri pro şi contra

Plita incorporabilă Electrolux KGG6436W are nişte dimensiuni compacte, lăţimea ei fiind de 60cm. Montajul nu va fi prea complicat dacă ţineţi cont de dimensiunile sale şi de faptul că are un cablu de 1,1 m.
După cum ziceam mai sus, acest aparat e unul cu arzător wok. Arzătorul are o putere de 3900W, deci aproape dublu comparativ cu cele medii/normal care au 2000 şi cel mic care ar 1000.
Majoritatea celora care vor alege plita de faţă o vor face pentru arzătorul wok. Acesta e unul cu coroană multiplă şi permite o flacără puternică pentru mâncăruri asiatice.
E realizat din materiale de calitate, suportul fiind realizat din fontă. Restul plitei fiind din sticlă, asigurând o întreţinere uşoară şi ştergere uşoară.
Este un aparat sigur deoarece e prevăzut cu termocuplu (atunci când flacăra se stinge se opreşte alimentarea cu gaz).
Aparatul e prevăzut cu kit conversie pe gaz şi face parte din gama Pro, deci adresată profesioniştilor.

Aparatul e unul adresat celora interesaţi în a-şi amenaja o bucătărie ca la carte cu menţiunea că pentru instalare ar fi recomandat să studiaţi schema de instalare (disponibilă în manual ori pe site-ul producătorului).
În favoarea acestui tip de plite faţă de una pe gaz vine arzătorul wok de mare putere care permite gătirea anumitor feluri de mâncare.
Brandul Electrolux e unul european, iar alegând produse de la ei faceţi o alegere bună.
Produsul are o garanţie standard de 2 ani, însă aceasta poate fi mărită la mai mult (maxim 5 ani).

Te-ar mai putea interesa