Electrolux EXS22GH1W, aparat AC 22000 Btu

Electrolux EXS22GH1W e un model foarte bun de aparat de aer condiționat deoarece are capacitate de 22000 de btu. Dacă ți se pare că e prea mult atunci mai sunt modele cu 18000, 12000 sau 9000 btu. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare în condițiile în care clasa de eficiență e AA, iar filtrarea e triplă.

Aspect

Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest model, mai bine spus unitatea interioară. În pachet mai sunt incluse o telecomandă și unitatea exterioară. Legat de aceste două unități trebuie spus că sunt deosebit de silențioase deoarece zgomotul produs de ele nu depășește 35 decibeli, ceea ce e mult mai puțin decât la un aspirator.

Unitatea interioară
Unitatea interioară

Caracteristici tehnice

EXS22GH1W e un model foarte bun cu o capacitate de 22000 btu ceea ce-l face cel mai tare aparat AC de la Electrolux. Normal că nu e bun doar vara, ci și iarna deoarece încălzirea e posibilă prin intermediul unei pompe de căldură. Aparatul care se montează la interior – unitatea interioară – are ecran LCD, iar același lucru se poate spune și despre telecomandă.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e exagerat, ci chiar foarte bun; vine cu o garanție de 2 ani, dar vă recomand cu căldură să o măriți la maxim, adică la 4 ani prin intermediul serviciului Garanția Plus; e destul de silențios, atât unitatea interioară, cât și cea exterioară; ventilatorul poate fi setat pe 4 trepte; are treaptă pentru noapte care o să vă ajute foarte mult la economisire.
Contra: din păcate nu are inclusă instalarea în pachet și nici în preț, dar asta e un lucru normal.

Concluzie

Se apropie vara cu pași repezi și de aceea vă recomand să vă pregătiți din timp deoarece nu se știe niciodată cât de grea va fi vara. Și un lucru bun la modelele acestea noi e faptul că nu pot fi utilizate doar vara, ci și iarna. Un alt lucru bun e faptul că filtrează aerul cu 3 filtre printre care se numără și filtrul Hepa.

Te-ar mai putea interesa