Electrolux EXP26U338CW, aparat AC portabil pentru o cameră

Aparatele de aer condiționat portabil au devenit tot mai populare odată cu creșterea pieței, iar varianta Electrolux EXP26U338CW e una destul de accesibilă pentru că nu are o capacitate mare. Totuși, impresionează la partea de dotări și veți vedea pentru început un filtru ceva mai avansat cu numeroase roluri: anti-praf, anti-polen, anti-bacterian. Poate că nu e cel mai performant de pe piață, dar poate că îl vreți pentru o singură cameră. Astfel, nu mai e nevoie de două aparate de aer condiționat, ci alegeți să mutați aparatul în camera dorită.

Acesta e unul dintre cele mai elegante aparate din segment și cred că vi-l doriți pentru mult mai multe motive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea acestui aparat e de maxim 9000 BTU, iar aceasta nu mai e atât de relevantă când discutăm de dimensiunea spațiului de locuit. În general, modelele mai scumpe pot fi folosite în camere mari datorită anumitor dotări, însă nu trebuie neglijate nici aparatele ieftine. Uneori, brandurile mai puțin populare pe piața internațională oferă soluții ceva mai atractive și cred că vă vor fi la îndemână.

Funcții de climatizare sunt cele standard, la care se adaugă și niște funcții speciale pentru anumite momente ale zilei (Sleep, modul Automat, pornire programată, consum redus de energie). Designul e unul pe placul oricui și nu sunt multe ca acesta.

Păreri pro și contra

Aparatele portabile sunt create pentru uz rezidențial și sunt avantajoase din punct de vedere al costurilor reduse de instalare și sunt mobile, adică le puteți muta oricând. Impresionează la câteva capitole și nu sunt multe branduri care oferă o soluție atât de bună. De multe ori nu suntem mulțumiți de serviciile de instalare ori poate nu avem cum să montăm unitatea exterioară, poate că vreți să o aveți pe exteriorul casei. Consumul de energie e mic, dar e loc de mai bine și e de înțeles pentru că funcționează diferit.

Electrolux EXP26U338CW nu poate fi folosit în perioada sezonului rece deoarece nu are funcția de încălzire, dar poate că nici nu vreți să vă încălziți electric sau cu un astfel de aparat.

Te-ar mai putea interesa