Electrolux EWS31274SU, mașină Time Manager

Electrolux EWS31274SU face parte din gama Time Manager – o gamă care te lasă să setezi timpul necesar spălării deoarece doar tu știi cât de murdare sunt rufele. Dacă nu știai, modelul acesta e unul premium deoarece prezintă chiar și o rezistență la fluctuațiile de tensiune, iar când tensiunea e mult prea mare atunci aparatul se oprește automat.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat realizat de un brand suedez care beneficiază și de un program rapid de 20 minute. Dacă vă interesează aspectul său atunci din imaginea de alături puteți vedea mai bine cum arată acest model. Față de variantele anterioare acest model e unul care are o ușă de culoare gri.

Așa arată
Așa arată

Specificațiile care poate că te interesează sunt capacitatea de 7 kilograme, cele 1200 rotații și clasa A++ de eficiență energetică. Nu doar consumul de curent e minimal, ci și cel de apă deoarece aparatul vine cu Fuzzy Logic – acel sistem care ajustează resursele în funcție de încărcarea cuvei.
Printre diferitele programe se numără și cel de programare întârziată, dar nu știu cât de util este în România deoarece la noi curentul costă noaptea la fel ca ziua. Poate o să vă folosiți de această facilitate pentru a spăla în intervale anume așa încât să nu treziți pe cineva.

Lucrurile pozitive la acest model sunt consumul mic de resurse (de la curent și până la timp), că e slim (o să o puteți amplasa fără probleme acolo ude doriți), performanța în spălare șu că are un nivel de zgomot destul de mic.

Deci, dacă te interesează un aparat electrocasnic care să te ajute să speli fără probleme chiar și cele mai murdare rufe atunci acest model ar fi unul de luat în considerare. Înainte de a alege modelul acesta trebuie spus că e realizat și din materiale foarte calitative, mai exact tamburul e unul din inox, iar cuva e din carboran.

Te-ar mai putea interesa