Electrolux EWS31256EDU, mașină de spălat Slim

Mașina de spălat rufe numită Electrolux EWS31256EDU e una compactă și nu refer la faptul că are încărcare superioară, ci mă refer la faptul că are un design slim (adâncime mai mică). Adâncimea sa e de 38 cm, deci mult mai mică decât cea a unei mașini de spălat obișnuite. Din față arată cam oricare alt model Electrolux nou, se observă controlul electronic avansat dar și că butonul central/ușa e argintie. Nu e vorba de un aparat electrocasnic foarte performant deoarece e și compact. Mă refer la capacitatea de spălare, pe când centrifugarea mi se pare acceptabilă. O puteți pune unde doriți iar dacă nu aveți unde să uscați rufele, un uscător poate ajuta.

Prețul său e atractiv având în vedere că are și Time Manager (puteți ajusta timpul de spălare fără a compromite rezultatele). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Puteți încărca din poza de sus sau din clipul de jos că are o încărcare frontală. E bine să nu depășiți cantitatea maximă de 5 kg, ci mai bine alegeți să spălați de mai multe ori. Designul său e îngust de aceea și capacitatea mai mică de încărcare. Pe panoul de control se poate observa acel LCD, iar opțiunile alese se observă ușor (se poate vedea etapa de spălare, dar și altele). Clasele de eficiență sunt conforme cu caracteristicile generale ale sale: A la spălare, A++ la consumul energetic și B la centrifugare. Deci la centrifugare putea fi mai bine  1200 RPM, iar consumul într-un  program standard e de 0.7 kWh.

Are 20 programe de spălare, deci printre acele programe veți găsi și unele speciale. Dotările sunt importante: protecție copii, protecție inundații, echilibrare încărcătură, programare întârziată etc.

Plusuri: are un consum redus de energie, are un design elegant, ușor de folosit, multe programe de spălare, Time Manager etc.
Minusuri: nu poate spăla multe rufe.

Electrolux EWS31256EDU e un aparat foarte util și eficient care poate înlocui orice model mai vechi. Jos e un clip care poate să vă ajute să faceți alegerea corectă (în special dacă vă interesează designul). Sunt și alte modele care arată ca și acesta doar că centrifugarea e diferită. Dacă țineți la capacitatea de spălare, atunci trebuie să alegeți un model clasic fără dimensiuni compacte.

Te-ar mai putea interesa