Electrolux EWF129442W

Mașina de spălat rufe Electrolux EWF129442W e una dintre cele mai performante mașini de la acest producător și caracteristicile sale generale dovedesc acest lucru. E vorba de un model cu o capacitate de 9 kilograme, eficiență A++, viteză de rotație de 1200 RPM și control electronic – Time Manager. Deci nu e vorba de un model obișnuit motiv pentru care are un preț justificat iar dimensiunile sale nu au fost afectate. Adică are o lățime și o adâncime tot de 60 cm. E o adevărată investiție pentru cei care-și permit un astfel de parat în special datorită consumului redus de energie. EWF129442W are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că arată destul de bine la partea exterioară iar datorită pictogramelor, e ușor să alegeți un anumit program sau să ajustați programul.

Din față
Time Manager

Specificații tehnice

Capacitatea ei vă permite să spălați mai rar și mai mult și cu siguranță nu are competiție. Chiar dacă poate spăla atâtea rufe, datorită tehnologiei Fuzzy Logic nu veți avea probleme cu durata programului de spălare sau resursele folosite deoarece programul se va ajusta automat. Viteza de centrifugare e satisfăcătoare motiv pentru care are clasa B la centrifugare. Restul claselor de eficiență sunt cam așa: energetică A++ și la spălare A. În partea dreaptă se află LCD-ul iar alături sunt diverse butoane cu care se pot selecta anumiți parametrii. Programele de spălare sunt diverse iar cele speciale sunt chiar utile: extra-clătire, rapid 14 minute, bumbac, ușor de călcat, spălare lână, sintetice, mix etc.

La capitolele funcții și siguranță, acest model numit Electrolux EWF129442W are sistem pentru detectarea spumei, protecție împotriva inundațiilor, sistem de siguranță împotriva copiilor, amânare pornire și echilibrarea încărcăturii (pentru reducerea zgomotului și vibrațiilor). După cum am precizat anterior, nu ocupă mai mult spațiu decât una obișnuită.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un motor de tip Inverter care e unul avansat și nu poate fi găsit pe mașinile obișnuite, poate spăla eficient orice cantitate de rufe (A++ și 9 kg), arată bine, funcție de clătire fără spumă, amânare programare și pot spune că designul său e unul ergonomic.

Minusuri: nu oricine și-o poate permite.

Concluzie

Acest Electrolux EWF129442W e un model care-l recomand chiar dacă are un preț piperat deoarece e eficient, performant, ușor de folosit și funcțional. Jos am pus o mică prezentare a as pentru a vă face o idee despre cum arată acesta:

Te-ar mai putea interesa