Electrolux EWB105405W

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală Electrolux EWB105405W e una care are încărcare superioară și nu frontală iar cel mai bine se poate observa din poze și clip. Aceste tipuri de mașini se adresează celor care nu au prea mult spațiu datorită unei locuințe mai mici și vor o soluție compactă dar și accesibilă. Aceasta are o viteză de centrifugare de 1000 RPM, o capacitate de 5.5 kg, clasa A+ și un finisaj pe alb. Oricum majoritatea modelelor vin pe alb, doar la cele frontale veți găsi și alte culori. Datorită dimensiunilor sale nu poate spăla prea multe rufe însă 5.5 kilograme cred că e o cantitate decentă. Vine chiar și cu sistem de detectare automată a încărcăturii care se numește Fuzzy Logic. EWB105405W are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Ușa
Cuva

Specificaţii tehnice

După cum am precizat anterior, Fuzzy Logic e o tehnologie bună și care ajustează programul în funcție de cantitatea rufelor. Însă, unii parametrii trebuie reglați manual în funcție de țesături și gradul de murdărie (de exemplu: temperatura). Clasele de eficiență sunt decente și sunt după cum urmează: clasă energetică A+, la spălare A și la centrifugare C. Aceste clase oglindesc eficiența sa și cu siguranță e o alegere bună în special dacă doriți să renunțați la actuala mașină de spălat care e depășită din punct de vedere tehnologic. E suficient de silențioasă în timpul spălării – 58 dB, dar nu asta contează ci funcționalitatea sa.

Electrolux EWB105405W vine cu diverse programe de spălare dintre care voi enumera doar câteva: bumbac, lână, sintetice, consum redus etc. La capitolele funcții și siguranță are: Fuzzy Logic (detectare automată a cantității de rufe), programare întârziată (numită și amânare pornire), ecran LCD (cu iluminare albastră) și protecție împotriva inundațiilor. Ecranul LCD e și el util în special că vă arată informații ca  timpul rămas până la terminare. Programarea întârziată o găsiți cam la majoritatea mașinilor și pentru unele persoane poate fi folositoare funcția.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: compactă, spală eficient, preț atractiv, arată bine, silențioasă și nu aveți nevoie de prea multe cunoștințe pentru a o folosi.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Electrolux EWB105405W e un aparat electrocasnic interesant, nou și funcțional. Poate face față oricărei provocări însă doar în limita a 5.5 kilograme. Dacă vă interesează mai mult aspectul său și butoanele sale, atunci vă invit să vizionați clipul de jos:

Te-ar mai putea interesa