Electrolux EW8F148B, model TimeManager cu 8kg

Pentru persoanele interesate să beneficieze de cât mai mult timp liber există maşina Electrolux EW8F148B cu funcţia Time Manager. Această funcţie vă permite să setaţi durata de spălare şi e întâlnită în special la Electrolux.

Modelul are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu o capacitate mare de 8 kg şi cu multiple funcţii utile. Din poza de alături puteţi vedea că maşina de spălat rufe e una cu un panou de comandă complet negru şi cu puţine butoane.


Păreri pro şi contra

Modelul Electrolux EW8F148B e unul al anului 2019 capabil de a spăla rufe pentru 4-5 persoane. Cei de la Electrolux spun că aparatul acesta e optim pentru a spăla hainele a 5-7 persoane.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul normal la spălare deoarece vorbim despre 51 decibeli, iar la centrifugare vorbim despre 75 decibeli.
Ar trebui spus că centrifugarea se realizează la maxim 1400 rotaţii, iar clasa energetică la centrifugare e B.
Are program rapid de 14 minute, acest program fiind adresat hainelor nu prea murdare ori unei cantităţi reduse.
Pentru îngrijirea perfectă a rufelor aveţi nevoie de 59 minute. Acest timp e pentru programul numit Ultra Wash.
Pentru ca rufele să nu fie şifonate (reducerea cutelor) aparatul are Steam Care, adică un program care foloseşte abur pentru păstrarea formei şi texturei mai mult timp.

Dacă vă doriţi un aparat premium pentru spălarea diverselor tipuri de ţesături în cantităţi de până la 8kg atunci acest model ar fi recomandarea mea. Despre Electrolux trebuie menţionat că e un brand suedez, deci aparatele sunt unele europene care corespund cerinţelor CE.
Capacitatea mare face aparatul perfect pentru familii mari cât şi pentru cei interesaţi de o soluţie pentru spălarea aşternuturilor la o pensiune/restaurant.
Despre fiabilitate trebuie spus că e superioară brandurilor fabricate în Turcia sau China, iar acest lucru se va reflecta într-o durată mai mare de viaţă.
Pentru un beneficiu suplimentar puteţi să vă folosiţi de Buy Back şi în felul acesta puteţi primi un voucher de 100 lei… dacă vă este convenabil.

Te-ar mai putea interesa