Electrolux ESL6211LO, mașină spălat vase pe gri

Pentru cineva interesat de o mașină de spălat vase cu un suport de până la 12 seturi recomand acest model Electrolux ESL6211LO. Pe lângă capacitatea mare vine și cu 5 programe, dar și cu clasa A+ de eficiență energetică. Acest ultim lucru traducându-se prin facturi mici la curent.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un electrocasnic deosebit care aproape că e invizibil în bucătărie… asta deoarece panoul de comandă e invizibil atunci când închideți ușa. Mai mult de atât, acest model e unul complet incorporabil.

Aparatul
Aparatul

Acest model e unul modern, iar cele 5 programe o să se dovedească mai mult decât utile… părerea mea. Printre programele cu care vine trebuie menționate cel normal, intensiv, eco și quick plus. În cazul în care vasele nu sunt prea murdare atunci puteți opta pentru ultimele două, iar dacă sunt foarte încărcate atunci puteți opta pentru intensiv.
Chiar dacă are multe programe și o capacitate mare de încărcare, pe partea de zgomot se descurcă bine… în sens bun deoarece are un nivel de zgomot de 49 decibeli.

Lucrurile care o să le apreciezi la aparatul acesta sunt că vine de la un brand cunoscut, garanția îndelungată și că e performant. Nu se descurcă doar foarte bine în a spăla vase, ci e și foarte economic și de aceea consumă puține resurse… că e vorba despre apă sau curent.
Nu era rău dacă avea o clasă de eficiență energetică și mai bună, adică A++, dar este bine și așa.

Per ansamblu, acest model e unul foarte bun deoarece o să vă ajute să beneficiați de mai mult timp liber, iar dacă o să o folosiți în scopuri comerciale atunci nu o să mai trebuiască să plătiți special o persoană pentru a spăla vasele.
Nu o să faceți economie doar la angajați, ci și la resurse întrucât acest model e unul care are un consum de apă la ciclu de 11 litri, iar pe partea de curent are un consum de curent de 0,99… tot pe ciclu.

Lasă un comentariu