Electrolux ERD28310W

Acest frigider Electrolux ERD28310W de 267 l, clasa A+ și design pe culoarea alb. Un model ca acesta se adresează celor care doresc pe viitor fie o ladă frigorifică fie un congelator și deci nu le-ar fi de folos o combină. Chiar dacă costă ceva mai mult să luați două aparate în loc de unul, e cea mai eficientă soluție pentru cei care vor să congeleze rapid multe alimente. Frigiderul prezentat e o soluție bună pentru tinerii studenți care au nevoie de un model cu consum mic și o eficiență decentă. Ca alternative la acesta ar fi modelul argintiu cu cod destul de apropiat și care prezintă aceleași caracteristici tehnice. ERD28310W are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Frigiderul
Congelatorul

Specificații tehnice

Capacitatea sa de 267 litri reprezintă volumul net al întregului aparat frigorific, iar frigiderul propriu-zis are 215 litri. Să nu se înțeleagă că e un model mic, ci din contră e un model compact și încăpător. Clasa de eficiență energetică A+ scoate în evidență consumul său anual care e undeva la 254 kWh. Având în vedere prețul său, nu putem să ne așteptăm la cine știe ce dotări premium: dozator pentru gheață sau apă. Are 3 rafturi din sticlă, 3 suporturi pe ușă și un compartiment pentru frunte sau legume. Pe de altă parte, congelatorul are un volum de 50 litri, sistem de dezghețare manual (era automat doar dacă avea No Frost) și o capacitate de congelare modică.

Puteți să-i schimbați direcția de deschidere a ușilor (acestea se deschis spre dreapta), însă doar dacă îl puneți într-un colț și nu puneți deschide larg ușa, ar trebui să schimbați ușile. Electrolux ERD28310W e un model reușit din toate punctele de vedere și care merită încercat în special dacă doriți să renunțați la vechiul model care are un consum prea mare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design plăcut atât la exterior cât și la interior, consum mic de energie, preț foarte atractiv, capacitate de depozitare mare, nu ocupă mult spațiu și e realizat din materiale de bună calitate.

Minusuri: având în vedere prețul său, nu am ce săi-i reproșez.

Concluzie

Frigiderul Electrolux ERD28310W e o recomandare în acest buget dar și așa nu cred că veți găsi multe modele cu un așa design și cu un volum de 267 litri. Jos am pus un clip cu o prezentare a acestui model dar din păcate e în maghiară 🙁 :

Te-ar mai putea interesa