Electrolux EMS20400S

Electrolux EMS20400S e un nou cuptor cu microunde foarte bun deoarece are un volum mare de 18 litri, o putere a cuptorului de 800W care e și ea ridicată în comparație cu a altor modele și un panou de comandă digital foarte modern. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primești un electrocasnic de folosință îndelungată.

Poze

Electrolux EMS 20400 S e un model care arată destul de bine, iar acest lucru se poate vedea din pozele de mai jos. E o variantă pe argintiu, iar dacă te interesează ceva pe negru atunci EMS20400K ar fi răspunsul. Dacă ar fi să fac o comparație între aceste două modele și să recomand unul atunci l-aș recomanda pe Electrolux EMS20400S deoarece are un preț mai mic, arată mai bine și are caracteristici superioare (nu cu mult).

Aparatul
Aparatul
Interiorul
Interiorul

Specificaţii tehnice

EMS20400S e un cuptor pe microunde cu o putere a cuptorului de 800W și a grill-ului de 1000W. Volumul e unul bun de 18,5 litri, iar acest lucru presupune că o să puteți prepara cu ușurință mâncărurile preferate. Ca accesorii are acel grill/grătar și suportul rotund, deci accesorii normale pentru un astfel de cuptor.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; vine cu o fiabilitate ridicată deoarece e construit robust așa încât butoanele să reziste chiar și celor mai neîndemânatici utilizatori; garanția e una extensibilă la mai mult de 2 ani ceea ce face ca aparatul să fie considerat un adevărat electrocasnic de îndelungă folosință; ecranul e unul clar deoarece e realizat cu tehnologie LED (nu e ca la camere foto sau la televizoare deoarece arată doar niște numere) care garantează o afișare clară și un consum mic de curent.
Contra: nimic.

Concluzie

În cazul în care vrei să-ți prepari rapid mâncare atunci un astfel de cuptor ar fi cel mai bun. Poate fi considerat o foarte bună alternativă la un aragaz, iar cele 5 trepte de putere te vor ajuta să prepari mâncarea exact așa cum îți dorești. Pentru a vedea mai bine cum arată aparatul și a vedea care sunt principalele funcții îți recomand acest preview, care deși e în maghiară cred că îl vei înțelege.

Lasă un comentariu