Electrolux EMS20400S

Electrolux EMS20400S e un nou cuptor cu microunde foarte bun deoarece are un volum mare de 18 litri, o putere a cuptorului de 800W care e și ea ridicată în comparație cu a altor modele și un panou de comandă digital foarte modern. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești un electrocasnic de folosință îndelungată.

Poze

Electrolux EMS 20400 S e un model care arată destul de bine, iar acest lucru se poate vedea din pozele de mai jos. E o variantă pe argintiu, iar dacă te interesează ceva pe negru atunci EMS20400K ar fi răspunsul. Dacă ar fi să fac o comparație între aceste două modele și să recomand unul atunci l-aș recomanda pe Electrolux EMS20400S deoarece are un preț mai mic, arată mai bine și are caracteristici superioare (nu cu mult).

Aparatul
Aparatul
Interiorul
Interiorul

Specificaţii tehnice

EMS20400S e un cuptor pe microunde cu o putere a cuptorului de 800W și a grill-ului de 1000W. Volumul e unul bun de 18,5 litri, iar acest lucru presupune că o să puteți prepara cu ușurință mâncărurile preferate. Ca accesorii are acel grill/grătar și suportul rotund, deci accesorii normale pentru un astfel de cuptor.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul bun; vine cu o fiabilitate ridicată deoarece e construit robust așa încât butoanele să reziste chiar și celor mai neîndemânatici utilizatori; garanția e una extensibilă la mai mult de 2 ani ceea ce face ca aparatul să fie considerat un adevărat electrocasnic de îndelungă folosință; ecranul e unul clar deoarece e realizat cu tehnologie LED (nu e ca la camere foto sau la televizoare deoarece arată doar niște numere) care garantează o afișare clară și un consum mic de curent.
Contra: nimic.

Concluzie

În cazul în care vrei să-ți prepari rapid mâncare atunci un astfel de cuptor ar fi cel mai bun. Poate fi considerat o foarte bună alternativă la un aragaz, iar cele 5 trepte de putere te vor ajuta să prepari mâncarea exact așa cum îți dorești. Pentru a vedea mai bine cum arată aparatul și a vedea care sunt principalele funcții îți recomand acest preview, care deși e în maghiară cred că îl vei înțelege.

Te-ar mai putea interesa