Electrolux EHS 60210P

Electrolux EHS 60210P e o plită cu un design plăcut și modern. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar principalele atuuri ale modelului de față sunt controlul de tip touch, aprinderea electrică, zonele de gătit extensibile și altele. E un aparat premium care vine ca o alternativă la modele mecanice cum e Samsung GN641FFXD.

Poze

Se poate vedea că e un model de culoare negră, iar panoul său de comandă e unul foarte modern de tipul touch and slide. Deci, s-ar putea spune că butoanele sale sunt glisante… ceea ce e un mare plus pe partea de ușurință în folosire, dar trebuie avută mare grijă așa încât să nu atingeți din greșeală acele butoane.

Plita

Specificaţii tehnice

Plita Electrolux EHS60210P e un model electric adică alimentarea se face de la rețeaua electrică, iar butoanele sale sunt poziționate frontal. Din moment ce e un model pe curent normal că și aprinderea e tot electrică. Nu trebuie să vă faceți prea mari griji deoarece are siguranță ceea ce ne demonstrează că e un aparat de nota 10.

Păreri pro şi contra

Nu știu cât de bine vor sta vasele wok și cam atât pe partea de minusuri. În rest e un aparat foarte bun care e nu e deloc greu de folosit, dar trebuie avută grijă cu acele butoane sau mai bine spus cu comanda touch și slide. Raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun și nu se poate reproșa absolut nimic referitor la acestea două deoarece și garanția vine în ajutorul calității făcând produsul unul de îndelungă folosință… cu adevărat.

Concluzie

EHS 60210P e un aparat care nu doar arată bine, ci funcționează la fel. Zonele acelea extensibile sunt foarte bune deoarece pentru diferite feluri de mâncare ai nevoie de diferite vase. Utilizarea nu e deloc complicată, însă cred că înainte de a trece la acțiune cred că ar fi bine să vă familiarizați cât de cât cu butoanele așa încât să nu aveți probleme pe parcursul gătirii. Despre cum arată acest aparat se poate vedea din preview-ul de alături și despre greutatea sa trebuie știut că e până în 8 kilograme și de aceea montarea nu e prea complicată.

Lasă un comentariu