Electrolux EHF6140FOK, plită vitroceramică

Plitele incorporabile sunt destinate celora care vor să-și facă o bucătărie precum în emisiunile lui Jamie. Un model destul de ieftin e acest Electrolux EHF6140FOK, iar avantajele sale ar fi prețul relativ mic, că e electric și că are o garanție de 2 ani. Dacă nu aveți încredere în brandul Electrolux atunci trebuie știut că e unul dintre cele mai tari de pe piață, mai exact e numărul doi mondial pe partea de electrocasnice.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, dacă dispuneți de o sumă suplimentară de 150 lei atunci puteți să-i extindeți garanția la 4 ani. Dacă nu știți ce cuptor să alegeți alături de el atunci eu vă recomand Electrolux EOB3430COK.

Plita
Plita

Din imaginea care am pus-o mai sus se poate vedea că e un model pe negru cu butoanele poziționate în lateral. Are doar patru butoane datorită faptului că e un model electric, iar această poziționare laterală nu știu cât de facilă va fi acelora care au o statură mai mică.
Dacă vă interesează materialul din care e făcut atunci trebuie știut că e vorba despre sticlă, iar dacă vă interesează din ce sunt făcute grătarele atunci trebuie menționat că nu are grătare. 😀

Avantajele unei astfel de plite sunt că e ușor de utilizat, că nu aveți acel stres cu gazul (știm cu toții că gazul e periculos atunci când ești o persoană aiurită și uiți diferite chestii), prețul deloc mare
Pe partea de minusuri ar fi că trebuie să aveți grijă să nu o atingeți cu mâna atunci când o puneți în funcțiune deoarece s-ar putea să vă ardeți. Un alt minus ar putea fi considera cablul destul de scurt care are 1,5 metri. Dar, așa e în cazul tuturor plitelor electrice, iar dacă nu aveți o priză mai aproape atunci puteți opta pentru un prelungitor.

Modelul acesta e unul pe care eu l-aș cumpăra dacă aș vrea să-mi amenajez o bucătărie ca la carte. Pe lângă faptul că e foarte ușor de utilizat mai arată și bine… acest ultim lucru putând fi văzut din preview-ul video de alături.

Te-ar mai putea interesa