Electrolux EGC3322NOK, plita incorporabilă Domino

Dacă ai nevoie de o plită pentru o bucătărie de vară ori ceva de genul acesta atunci îți recomand o plită incorporabilă domino precum Electrolux EGC3322NOK. I se zice plită domino deoarece arată precum o piesă din un astfel de joc. Ca plusuri aș menționa prețul inferior unui model cu 4 arzătoare și aprinderea electrică automată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de la numărul 2 mondial când vine vorba despre electrocasnice. Poate o să ziceți că are un preț mai mare decât al altor plite domino, iar acest lucru poate că e adevărat, însă arzătoarele sunt de mărimi diferite așa încât să puteți folosi eficient diferite vase.
Dacă sunteți interesați cum arată atunci din imaginea alăturată poate fi văzut acest lucru, adică e un model de culoare neagră făcut din sticlă.

Plita
Plita

Pe partea de specificații trebuie spus că vine doar cu două arzătoare care sunt alimentate cu gaz. Arzătorul mare are o putere de 2,9 kW, pe când cel mic e unul de 1 kW. Butoanele (două la număr) sunt poziționate frontal așa încât dvs să ajungeți foarte rapid la ele.
Dacă plănuiți să luați aparatul pentru o bucătărie care e formată doar din aparatură incorporabilă închisă la culoare atunci cred că acest model o să fie destul de bun.

Plusurile acestui model ar fi ușurința în curățare (nu e o plită ca la aragaz și de aceea poate fi ștearsă cu un ștearsă ușor), siguranța (precum și în cazul altor aparate pe gaz acest model se deconectează de la gaz atunci nu mai e aprinsă flacăra deoarece e dotată cu termocupluri) și expandabilitatea garanției (are 2 ani care pot fi măriți la 4 ani maxim).

Modelul de față e unul modern, lucru care poate fi observat dacă vă uitați la el. Arzătoarele sunt optimizate pentru diferite feluri de vase așa încât să puteți prepara mâncăruri cu vasele de gătit preferate.
Disponibilitatea aprinderii de tip electric nu e ceva nou la astfel de aparate, însă aprinderea automată e. Acest lucru face ca aparatul să aibă mai puține butoane, iar dvs să treceți la treabă mai repede.

Lasă un comentariu