Electrolux EEC87300L, model incorporabil clasa A++

Maşina de spălat vase Electrolux EEC87300L e un model incorporabil capabil în a spăla până în 13 seturi e vase cu un consum redus de energie. Acest lucru e datorat motorului de tip inverter care e prezent pe tot mai multe electrocasnice.

Maşina vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceştia primim un aparat care poate fi incorporat şi care vine cu o lăţime de 60 centimetri (dimensiunile sale sunt de 81x59x55 ÎxlxA cm).


Păreri pro şi contra

Un aparat precum Electrolux EEC87300L e foarte uşor de folosit întrucât vine cu Comfort Lift 800, adică cu sertar care se ridică fără ca dvs să fiţi nevoiţi să vă aplecaţi.
Chiar dacă aparatul e incorporat (la fel şi panoul de comandă), sunteţi informaţi prin intermediul unei lumini proiectate pe podea. Această caracteristică poartă numele de Time Beam.
Poate spăla până la 13 seturi cu 8 programe, iar în felul acesta spălaţi totul eficient.
Consumul energetic e mic deoarece pe an are 234 kWh, iar cel de apă nu e nici el prea mare, fiind vorba despre 3080 litri. Datorită unui consum energetic mic acest model are clasa A+++ de eficienţă energetică.
Are şi ceva oarecum similar Fuzzy Logic, adică senzori pentru gradul de murdărie aşa încât să spele cât mai puţin, cu cât mai puţine resurse, iar rezultatul final să fie perfect – vase ca noi.
Precum la cuptoare şi acest produs electro are lumină la interior aşa încât să vezi mai bine vasele atunci când le încarci sau descarci.

Alegând electrocasnice de la Electrolux alegeţi produse de la numărul 2 mondial care are sediul în Suedia.
Probabil că vrei să întrebi de ce să dai mai mulţi bani pe un model incorporabil, iar răspunsul ar fi pentru că arată mai bine şi ocupă mai puţin loc.
Garanţia standard a aparatului e de 2 ani, dar dacă înregistraţi produsul pe site-ul producătorului atunci beneficiaţi de 10 ani garanţie pe motor. Garanţia maşinii poate fi extinsă cu 1-2 ani contra cost… dacă se doreşte.

Te-ar mai putea interesa