Eizo FS2333, monitor LED IPS de 23 inci

Dacă-ți plac jocurile atunci îți recomand un monitor special cum e acest Eizo FS2333. Mă gândesc că nu știți mare lucru despre brandul Eizo și de aceea ar trebui să menționez că e vorba despre unul japonez care se ocupă doar cu realizarea de monitoare high end. Deci alegând acest model nu greșești.
După cum știți, monitoarele IPS nu au timp de răspuns prea bun, dar acest lucru nu e valabil și în cazul modelului de față pentru că are un timp de răspuns extrem de mic de 3,4 milisecunde.

Dacă vă interesează prețul atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi →, pe acești bani noi primind un periferic excelent care are până și o caracteristică numită Smart Insight. Aceasta facilitează vizionarea zonelor mai întunecate din jocuri.

Aparatul
Aparatul

Specificațiile care te vor încânta la acest model sunt ecranul de 23 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, timpul mic de răspuns (nu are rost să mai spun cât e că am precizat acest lucru mai sus), imaginile realiste și prezența panelului IPS care garantează unghiuri excelente de vizibilitate.
Dacă o să-ți ocupe prea mult loc pe birou atunci o să vezi că poți să-l montezi pe perete prin intermediul Vesa 100×100.
Iar, dacă dorești să conectezi diferite aparate la el atunci ai la dispoziție porturi cum ar fi HDMI, DVI și VGA. Deci, cele mai importante.

Am scris mai sus caracteristicile pe care eu le consider atuuri, iar alte lucruri pozitive ar fi consumul mic de curent și că are boxe integrate. Poate că boxele nu se vor dovedi prea utile dacă aveți deja un sistem 2.1 ori 5.1, dar decât nimic e bine și așa. Cei de la Eizo au decis să incorporeze boxe pentru că la diferite competiții de gaming e cam greu să mai montezi și boxe la PC-uri… oricum fiecare având căști…

În rest, acesta e un monitor excelent pentru gameri de ocazie, dar și profesioniști. Prețul nu e deloc exagerat deoarece un procesor de gaming costă mai mult de 11 milioane, iar acest monitor o să fie la zi și după 2-3 ani, pe când un procesor e depășit după 1 an… maxim 2.

Lasă un comentariu