Egreat R6A-II, media player

Dacă ești în căutarea unui player capabil să redea orice format video și să îl poți folosi pentru a naviga pe Internet atunci îți recomand un media player Egreat R6A-II cu suport FullHD și web browser. Poate reda cu succes mkv de pe orice tip de hard care îl poți atașa pe USB sau eSATA. Acest model vine ca un upgrade la EG-R6A – o variantă veche care nu mai e comercializată.

Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e foarte bun dacă ținem cont că vine ca o completare a oricărui televizor (indiferent cât de performant ar fi) și poate reda filme calitate Full HD de pe orice dispozitiv conectat la porturile USB ori la alte porturi din dotare. Fiabilitatea playerelor de la acest producător e foarte bună și o confirmă garanția de 2 ani extensibilă la 4, normal că se poate extinde doar contra cost.

Poze

Din față
Cum arată și care sunt porturile

Specificaţii tehnice

Egreat R6A-II e un player apărut de curând pe piață și vă va completa televizorul indiferent cât de capabil ar fi deoarece poate reda o multitudine de fișiere audio-video de pe o mulțime de memorii sau dispozitive externe. Are chiar și porturi de rețea cu care puteți să-l conectați la Internet pentru a naviga pe site-urile dorite (la sfârșit e un clip care demonstrează acestă capabilitate). Deci, dacă TV-ul dvs. nu e unul Smart TV atunci acest aparat îl va aduce mai aproape de a fi smart.

Păreri pro şi contra

Pro: e mic și ușor de instalat, e unul dintre cele mai populare modele, nu costă mult, iar dacă există eventual ceva bug-uri ori probleme cei de la eGreat furnizează firmware-uri destul de des pentru playerele lor. (Are și memorie internă de 256 mega însă nu știu dacă vă va ajuta la ceva deoarece nu cred că o să salvați ceva de pe ‘net pe el). Internetul poate fi accesat prin LAN sau WLAN (numai cu adaptor care e opțional).
Contra: poate că unele persoane ar spune că meniurile nu sunt prea atractive din punct de vedere vizual.

Concluzie

Egreat R6A-2 sau R6A-II e un aparat foarte bun și vă va ajuta să vedeți filme de orice tip la calitate maximă (HD sau FullHD) și cu subtitrare. Nu sunt clipuri pe YouTube pentru a vă demonstra cum arată aparatul, dar alături e un clip care prezintă browserul găsit și în EG-R1-II.

Te-ar mai putea interesa