Egreat R200s

Acest media player Egreat R200s Full HD 3D e un model cu sistem de operare Android, conversie din 2D în 3D, are WLAN incorporat, redă aproape toate formatele video cunoscute, procesor performant, posibilitatea instalării unui HDD de 3.5 inci de tip SATA (I, II sau III), suportă hard extern sau unitate BD/DVD externă, port USB slave pentru transferul fișierelor de pe PC/laptop pe media player, DLNA și mai nu știu câteva. Deci e mai mult decât un player obișnuit în special că aveți acces la servicii precum Youtube, iRadio, Flickr, Picasa etc. și are browser web integrat (că doar are Android). Un model ceva mai accesibil e Egreat R150 dar care nu are dotările premium ale acestui R200s. Media playerul R200s are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Liste de formate suportate e după cum urmează: Blu-Ray 3D/ISO, H.261, AVI, WMV, 3GP și multe altele. Mai precis, suportă peste 99% din formatele actuale. Deasemenea, suportă subtitrări de tipul sub, srt, ssa și smi. Pe partea de decodoare, are Xvid, wmv 9, TS, DivX, DTS, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital etc. Pe scurt, puteți viziona orice tip de filme, cu orice format, în 2D sau 3D, de pe un HDD, unitate DVD/BD sau memorie flash.

Egreat R200s are conectivitate LAN (cablu inclus), S/PDIF, composite, digital audio, analog audio, hard disk intern de 3.5 inci, HDMI 1.4 (cablu inclus), Wi-Fi (opțional), 5 USBuri (3 USBuri 2.0 și 2 USBuri 3.0), cititor de carduri și SATA extern (unitate optică sau HDD extern). Ca și caracteristici speciale are: conversie din 2D în 3D, procesor Realtek RDT1186 de 750 MHz, memorie RAM de 512 MB, memorie Flash de 512 MB, sistem de operare de tip Dual (Linux+Android) și suportă subtitrări cu diacritice. Jos puteți observa meniul său:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: printre limbile disponibile, Egreat R200s are limba română, suportă multe formate media, cititor de carduri SD și MMC, are doar 1 kilogram, multe porturi (posibilități multiple de conectare), android, Internet, Wi-Fi, posibilitatea instalării unui HDD intern (de cel mult 3 TB), puteți viziona filme 3D fără a avea un televizor/monitor 3D sau film 3D etc.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest media player Egreat R200s 3D e unul dintre cele mai reușite playere de pe piață deoarece vine cu toate dotările posibile la un preț destul de acceptabil. Dacă vă gândiți sî achiziționați un HDD, recomandarea mea e un Western Digital sau Seagate. Am pus și un clip care s-ar putea să vă intereseze (cu despachetarea pachetului și instalarea hardului):

Te-ar mai putea interesa