DeLonghi IC 8500, aparat de înghețată

Dacă-ți place înghețata atunci de acum o poți face acasă cu aparatul DeLonghi IC 8500 care acum e la promoție deoarece are o reducere de 10% și costă circa 225 lei. (Dacă nu ești din București atunci mai plătești 15 lei pentru transport, iar aici poți vedea detalii transport.) În momentul de față acest aparat de preparat înghețată e printre cele mai ieftine de pe piață, doar NEMOX Gelato Dolce vita întrecându-l cu un preț bun Vezi prețul special de azi » și transport gratis.

Pachetul
Pachetul

Caracteristici

Modelul acesta nu doar arată bine, după cum se poate vedea de sus, ci are și niște caracteristici foarte bune. De exemplu capacitatea bolului e de 1,5 litri, poate produce undeva la 0,8 kilograme de înghețată, iar bolul de care ziceam înainte e unul făcut din aluminiu (deci ușor și rezistent).

Păreri pro și contra

Pe lângă faptul că e foarte accesibil ca preț are și o garanție de 2 ani, deci nu e o chinezărie. Cu un astfel de aparat o să ai în frigider înghețată la discreție, iar cel mai important lucru e că știi ce mănânci… înghețata fiind proaspăt făcută și fără diferiți conservanți. După ce terminați desertul, curățarea ei e foarte ușoară, iar bolul e dotat cu un capac care-ți permite păstrarea desertului în aparatul frigorific. DeLonghi IC8500 vine și cu diferite accesorii cum ar fi o linguriță și o carte de rețete (mi se pare foarte utilă).

Lasă un comentariu