Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Dell Vostro 460 MT

Dacă sunteţi în căutarea unui calculator pentru jocuri marca Dell atunci acest sistem desktop PC Dell Vostro 460 MT ar fi cea mai bună alegere deoarece are procesor i5, 4 giga de RAM şi placă video ATI de 1 giga pe 64 de biţi. Deci este un desktop PC pentru gaming decent care poate face faţă oricărui joc chiar dacă placa video nu este una de ultimă generaţie. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi cred că este un preţ modic având în vedere ce oferă şi ce poate să facă. În preţ mai sunt incluse perifericele cunoscute marca Dell (tastatură şi mouse), dar nu este un pachet cu monitor. Deci dacă vreţi un monitor, va trebui să îl cumpăraţi separat.

Poze

Din față

Unitatea şi un monitor tot marca Dell

Specificații tehnice

Dell Vostro 460 MT vine cu un procesor Intel Core i5 model 2500 care are o frecvenţă de 3 GHz, cache de 6 MB şi tehnologie 32 nm. După cum vedeţi este un procesor de ultimă generaţie numit Sandy Bridge care vine cu placă video integrată Intel HD Graphics 2000. Această placă video oferă un consum redus de energie şi este cea mai bună din categoria sa, alături de modelul HD Graphics 3000. Placa de bază are chipset Intel H67, un slot PCI Express x16, trei sloturi PCI Express x1 şi sunet integrat 7.1 de tip HD.

Placa video ATI Radeon HD 5450 are o memorie video de 1 giga pe 64 de biţi şi este una dintre plăcile video bune mai precis poate face faţă oricărei provocări, fie ea şi Crysis 2. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 la o frecvenţă de 1333 MHz este de 4 giga. Hard disk-ul are un spaţiul de stocare de 500 de giga şi este unul destul de performant deoarece are un buffer de 32 MB, este unul de tip SATA II şi o viteză de rotaţie de 7200 RPM.

Carcasa de tip Minitower Dell Vostro 460 MT are o sursă de 350 W, unitate DVD, port HDMI, opt USB-uri 2.0, port eSATA, conector VGA, reţea RJ-45, intrare audio şi SPDIF. Are o greutate de circa 9 kilograme şi vine cu sistem de operare Ubuntu.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are o configurație de gaming, are periferice marca Dell incluse, ieftin, provine de la un producător cu renume și ar putea fi un desktop PC de ultimă generație pentru un asemenea preț.

Ca minusuri: nu există un pachet promo format din acest sistem desktop și un monitor.

Concluzie

Acest sistem desktop PC numit Dell Vostro 460 MT se adresează celor pasionați de jocuri, celor care vor un calculator foarte bun și celor care sunt dispuși să dea atâția bani pe un PC deoarece nu oricine își poate permite un așa PC.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu