Dell Vostro 3560

Dell Vostro 3560 e o alternativă de 15,6 inci la și e tot un laptop business. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e mare, dar merită să-l cumpărați deoarece are o rezoluție Full HD, procesor Intel i7-3612QM de tip Ivy Bridge, 8GB memorie RAM, cip grafic cu memorie dedicată, greutate mică și sistem de operare preinstalat (Linux, mai exact distribuția Ubuntu 11).

Poze

Nu diferă cu nimic pe partea de aspect față de modelul de 13,3 inci (), iar culoarea sa e silver. Aspectul e unul robust și-ți dă impresia că dacă-l scapi pe jos nu o să pățească mare lucru. Totuși aceasta e o impresie și nu e recomandat să dați intenționat cu el pe jos. Din poză se vede că nu are tastatură numerică și asta e așa din motive ergonomice.

Deschis
Capac

Specificaţii tehnice

Dell 3560 e un Vostro al anului 2012 și se remarcă printr-un procesor i7 de ultimă generație, multă memorie RAM, ecran cu rezoluție 1920 pe 1080 pixeli și hard de 700 și ceva de giga cu 7200 rotații pe minut. Are palcă video de la AMD, mai exact un AMD Radeon HD 7670M care o să vă ajute foarte mult la jocuri dacă sunteți o persoană pasionată de jocuri. Această placă o să vă fie de folos și pentru programe de tip CAD, deci nu e utilă doar la jocuri.

Păreri pro şi contra

Pro: arată foarte bine; dă impresia că e un laptop foarte rezistent; raportul dintre preț și calitate (+caracteristici) e foarte bun; are un ecran foarte clar cu caracteristica anti orbire; e bun la jocuri, dar și la sarcini de proiectare în cazul în care sunteți un arhitect ori inginer care lucrează în proiectare; vine cu sistem de operare Linux, dar eu vă recomand să-i instalați Windows 7 64 bit și driverele aferente pentru o experiență mai plăcută (Ubuntu e o distribuție Linux greoaie).
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un laptop bun pentru orice tip de sarcină și care să se ridice la nivelul tău de așteptări atunci un Vostro cred că ar fi ok. Am uitat să menționez faptul că are chiar și tastatură iluminată, dar nu știu dacă vă interesează prea mult acest aspect. Din preview-ul de alături se poate vedea mai bine ce poate și cum arată.

Te-ar mai putea interesa