Dell Studio XPS 8500

Acest sistem desktop PC Dell Studio XPS 8500 e unul de gaming fiind unul din seria XPS și deci se adresează gamingului. Chiar și configurația sa scoate în evidență performanțele: procesor i7 Ivy Bridge, hard de 1TB, 8GB de RAM și AMD Radeon HD 7770 de 2GB. Chiar dacă palca video nu e cea mai grozavă, o puteți schimba oricând, însă va trebui să schimbați și sursa sa de 460W. Eu vă recomand să nu faci momentan prea multe modificări deoarece și așa poate rula orice joc la detalii medii și rezoluție decentă. Studio XPS 8500 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
La interior

Specificații tehnice

Procesorul Core i7-3770 e unul Ivy Bridge de 3.4 GHz și e cel mai indica model de la ora actuală pentru configurațiile de gaming. Placa de bază Intel H77 are rețea integrată, sunet 7.1, Wi-Fi și 8 GB de RAM instalați, bineînțeles e pe Dual Channel. Spațiul de stocare e mare chiar și pentru pasionații de filme deoarece 1 TB e mai mult decât suficient, în special dacă discutăm de un HDD SATA 3. Nu știu dacă unitatea Blu-Ray e utilă la ceva deoarece majoritatea conținutului e online, de aceea o unitate DVD era numai bună.

Placa video AMD Radeon HD 7770 e una cu BUS de 128 de biți și memorie de 2GB, de aceea performanțele ei sunt limitate. Pentru o astfel de configurație mi se pare normal să fie preinstalat Windows 7 pe 64 de biți. Mouse-ul și tastatura vin cu interfață USB și deci nu sunt wireless, dar și așa sunt ideale pentru gaming. Carcasa e una robustă cu un aspect elegant. Porturile disponibile pe această carcasă sunt: patru USBuri de tip 3.0, șase porturi de tip 2.0, LAN, VGA, HDMI, audio și microfon. Deci puteți conecta fie un monitor fie un TV la acesta, iar sistemul audio poate fi chiar unul 3D. Se folosește d o sursă de 460W, care limitează viitoare upgradeuri. Jos am pus un clip cu acea placă video:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ieșire audio pentru sistem 7.1, perifericele incluse sunt foarte bune, procesor Ivy Bridge, memorie RAM la 1600 MHz și e pe Dual Channel.

Minusuri: preț piperat și nu văd utilitatea unității Blu-Ray.

Concluzie

Acest Studio XPS 8500 e cel mai nou desktop de la Dell și se adresează atât fanilor cât și pasionaților de jocuri. Din păcate nu poate concura cu cele de la Alienware. Am pus un clip mai jos cu o mică prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa