Dell S2340T

Monitorul LED Dell S2340T e unul din clasa premium datorită unor caracterisitici speciale: panou IPS, multi-touch, cameră FullHD integrată și picior care vă permită să poziționați monitorul pe plan orizontal. Nu are pivot, însă poate fi reglat după preferințe pentru a interacționa mai ușor cu acesta. Deasemenea puteți opta pentru o tastatură verticală și nu mai aveți nevoie de mouse. Din punct de vedere al dimensiunilor, cei 23 de inci par ok dar nu e cel mai mare model de pe piață. Acest tip de monitor a fost creat pentru cei ce vor ceva deosebit și care să se potrivească cu noul Windows 8. S2340T are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Se poate observa că e destul de subțire, elegant (combinația de negru lucios cu gri) și robust (mă refer în special la picior).

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Poate fi utilizat și pentru a juca jocurile favorite însă nu este cel mai bun model de pe piață datorită timpului de răspuns de 8 ms. Pot spune că-i lipește doar tehnologia 3D, c în rest nu am ce să-i reproșez în special dacă-l folosiți pentru filme, aplicații și internet. Chiar dacă are panou IPS, tehnologia de iluminare e LED pentru culori vii și contrast ridicat. E evident că are unghiuri de 178 de grade care vă pot fi de folos atunci când înclinați mai mult monitorul.

Luminozitatea sa e destul de ok deoarece e vorba de un IPS – 270 cd/mp. Cu acesta puteți spune adio unor periferice – boxe și cameră web, deoarece le are integrate (boxe de 5 W fiecare și cameră web FullHD). Nu duce lipsă de porturi dacă aveți un desktop performant: DisplayPort, HDMI, două USBuri, LAN, căști și microfon. Spun asta deoarece nu are nici VGA nici DVI, însă pentru DVI există adaptoare sau cabluri de tip adaptor. Nivelul de consum e ok pentru o diagonală de circa 58 cm – 27 W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: unghiuri foarte bune datorită tipului de panou, consum mic, poate fi poziționat pe orizontală, are toate porturile necesare, cameră FullHD și difuzoare puternice.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Cred că acest Dell S2340T e cel mai bun model chiar dacă nu e cel mai mare, iar dacă nu sunteți un gamer înrăit, nu văd de ce nu-l încercați. Dacă nu aveți încă Windows 8 pe desktop, e cazul să-l instalați :). Jos am pus o prezentare cu acesta:

Lasă un comentariu