Dell S2340T

Monitorul LED Dell S2340T e unul din clasa premium datorită unor caracterisitici speciale: panou IPS, multi-touch, cameră FullHD integrată și picior care vă permită să poziționați monitorul pe plan orizontal. Nu are pivot, însă poate fi reglat după preferințe pentru a interacționa mai ușor cu acesta. Deasemenea puteți opta pentru o tastatură verticală și nu mai aveți nevoie de mouse. Din punct de vedere al dimensiunilor, cei 23 de inci par ok dar nu e cel mai mare model de pe piață. Acest tip de monitor a fost creat pentru cei ce vor ceva deosebit și care să se potrivească cu noul Windows 8. S2340T are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că e destul de subțire, elegant (combinația de negru lucios cu gri) și robust (mă refer în special la picior).

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Poate fi utilizat și pentru a juca jocurile favorite însă nu este cel mai bun model de pe piață datorită timpului de răspuns de 8 ms. Pot spune că-i lipește doar tehnologia 3D, c în rest nu am ce să-i reproșez în special dacă-l folosiți pentru filme, aplicații și internet. Chiar dacă are panou IPS, tehnologia de iluminare e LED pentru culori vii și contrast ridicat. E evident că are unghiuri de 178 de grade care vă pot fi de folos atunci când înclinați mai mult monitorul.

Luminozitatea sa e destul de ok deoarece e vorba de un IPS – 270 cd/mp. Cu acesta puteți spune adio unor periferice – boxe și cameră web, deoarece le are integrate (boxe de 5 W fiecare și cameră web FullHD). Nu duce lipsă de porturi dacă aveți un desktop performant: DisplayPort, HDMI, două USBuri, LAN, căști și microfon. Spun asta deoarece nu are nici VGA nici DVI, însă pentru DVI există adaptoare sau cabluri de tip adaptor. Nivelul de consum e ok pentru o diagonală de circa 58 cm – 27 W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: unghiuri foarte bune datorită tipului de panou, consum mic, poate fi poziționat pe orizontală, are toate porturile necesare, cameră FullHD și difuzoare puternice.

Minusuri: nu e accesibil.

Concluzie

Cred că acest Dell S2340T e cel mai bun model chiar dacă nu e cel mai mare, iar dacă nu sunteți un gamer înrăit, nu văd de ce nu-l încercați. Dacă nu aveți încă Windows 8 pe desktop, e cazul să-l instalați :). Jos am pus o prezentare cu acesta:

Te-ar mai putea interesa