Dell Optiplex 790 MT

Dacă vă plac produsele Dell și sunteți în căutarea unui desktop PC performant atunci cu siguranță v-ar plăcea un sistem desktop PC Dell Optiplex 790 MT. Acesta vine în două configurații dar nu foarte diferite, unul vine cu procesor i3 iar celălalt vine cu procesor i5. Ambele procesoare fac parte din familia Sandy Bridge deci veți pute viziona filme HD și Full HD cu placa video HD Graphics cu care vine procesorul. În rest au 2 giga de RAM, hard de 500 de giga, periferice Dell și multe porturi utile. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar ca și alternative aș recomanda Optiplex 780 USFF, Optiplex 780 DT și Optiplex 780 SFF. Pe lângă configurația de ultimă generație, vine cu un design modern și elegant care iasă mult în evidență.

Poze

Cam așa arată
La interior

Specificații tehnice

Procesorul este unul Core i3-2100/i5-2400 care are o frecvență de 3.1 GHz și cache de 3 MB. Placa de bază are rețea integrată și placă video integrată. Capacitatea memoriei RAM de tip DDR3 este de 2 giga la o frecvență de 1333 MHz, care face aproape cât 3 giga la 1066 MHz. Hard disk-ul este unul destul de performant deoarece este de tip SATA II și are o viteză de 7200 de rotații pe minut. Spațiul de stocare de 500 de giga cred că este mai mult decât suficient pentru stocarea de filme, jocuri sau aplicații.

Jocurile vor rula pe placa video HD Graphics 2000/3000 destul de fluent în special cele gen NFS, Assassin’s Creed 2, Dirt 2 etc. Această placă grafică este cea mai bună din categoria ei dar încă nu se poate compara cu una dedicată. Dell Optiplex 790 MT are periferice marca Dell (mouse optic cu trei butoane și scroll și o tastatură) cu interfață USB. Carcasa de tip Business are o unitate DVD și o mulțime de porturi, printre care amintesc: două intrări audio, zece USB-uri 2.0, două ieșiri audio, un DisplayPort, mufă RJ-45, serial, două PS2-uri și un port VGA.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: Optiplex 790 MT arată foarte bine, configurație de nota 10, silențios, poate reda jocurile mai noi dar la detalii medii și are un preț destul de bun.

Ca minusuri: lipsește portul HDMI deoarece are placă video care poate reda filmele Full HD, și deci ar fi fost util un astfel de port.

Concluzie

Acest sistem desktop numit Dell Optiplex 790 MT poate fi o soluție pentru cei care doresc un PC mai performant și elegant. Îl recomand din multe puncte de vedere dar în special că are procesor Sandy Bridge care este cel mai bun procesor al momentului.

Te-ar mai putea interesa