Dell Inspiron 3737, laptop office de 17 inci

Laptopul Dell Inspiron 3737 nu e un laptop clasic, ci unul cu diagonală de 17 inci, procesor i3 Haswell, hard generos etc. Din poza de jos se poate observa că ar un design ușor texturat iar în jurul tastelor are o suprafață negru lucioasă. Poate că nu aveți un desktop prea performant acasă, atunci un laptop mai mare poate fi un bun înlocuitor. Deasemenea, nu vor fi nici prea multe cabluri în jurul său. Dacă nu vă convine că are un ecran mic, puteți conecta prin HDMI un televizor mare și să folosiți laptopul ca și media player portabil. Sunt puține laptopuri de 17 inci pe piață, de aceea aceasta poate fi una din puținele modele de pe piață.

Prețul său nu e chiar de neglijat dacă comparăm acest laptop cu un desktop, însă diferă dimensiunile celor două gadgeturi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul
Laptopul

Procesorul i3-4010U e unul decent dar nu e la fel de performant ca unul de PC deoarece acesta trebuie să aibă un consum mai mic de energie. Astfel bateria de 4 celule oferă o autonomie decentă. Putea să vină cu o placă video dedicată, dar poate că nici nu o folosiți. E puțin mai mare decât laptopurile de 15 inci, iar un ecran mai mare aduce și o rezoluție superioară – HD+.

Memoria RAM 4 de 4GB dar se mai poate pune încă atâta. E bine să alegeți un alt sistem de operare deoarece Ubuntu nu e cel mai recomandat pentru utilizatorii office/multimedia. E bun doar pentru navigare web, redare media și socializare. Are cam 2.9 kilograme deci e mai greu decât un laptop de 15 inci și putea fi mai ușor având în vedere că bateria e de 4 celule. Are multe USBuri, dar tot nu înțeleg de ce nu se renunță la unitatea DVD.

Plusuri: ecran de 17 inci, preț atractiv, design simplu și plăcut, USBuri 3.0, autonomie bună chiar dacă bateria e de 4 celule, construcție robustă etc.
Minusuri: are doar Ubuntu.

Dell Inspiron 3737 e o alegere bună dacă nu vă plac jocurile și vreți un laptop mare. Jos am pun un clip cu alternativa de 15 inci care e mai ieftină și poate fi la fel de utilă ori chiar mai utilă dacă țineți la portabilitate. Un laptop de 17 inci e greu de transportat datorită dimensiunilor și greutății sale.

Te-ar mai putea interesa