Dell E2314H, monitor business de 23 inci

Monitorul Dell E2314H e unul simplu doar cu iluminare LED și fără panou IPS ori pivot. Acele două dotări speciale ar fi îmbunătățit calitatea imaginii și ar fi mărit funcționalitatea monitorului, dar nu pentru oricine. Spun asta deoarece unghiuri de vizibilitate cresc iar imaginea nu-și pierde din calitatea indiferent cum l-ați privi. Pivotul poate fi util doar dacă folosiți monitorul în plan vertical și nu orizontal. Acest monitor e destul de ieftin dar trebuie să ținem cont și de designul robust. Un model de tip business trebuie să fie solid și fiabil, dar și porturile trebuie să fie bune.

Nu mi se pare foarte scump dar există monitoare multimedia ceva mai ieftine de la alte branduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

Pe partea de caracteristici are: o diagonală de 23 de inci, iluminare LED, 5 ms, unghiuri de vizibilitate bune, rezoluție FullHD și altele. Toate monitoarele peste 21 de inci au o rezoluție 1080p. Doar cele mai mici au una HD sau HD+, dar există multe modele cu ecran Retina în acest buget. Acelea sunt foarte scumpe și se adresează în special celor care editează.

Ca și dotări are cele 2 intrări video și posibilitatea montării pe perete. Mă refer la intrarea VGA și cea DVI, dar eu recomand pe cât posibil să folosiți cea DVI deoarece nu limitează calitatea la HD ca și prin VGA. Dacă desktopul vostru are doar HDMI, puteți alege un cablu adaptor ori să puneți altă placă video.

Nu ocupă mult spațiu dar pentru cei care au un birou cam mic în sensul că au multe periferice pe el, le recomand să-l monteze pe perete cu un kit VESA 100. Nivelul de consum e mic dacă nu obișnuiți să alegeți o luminozitate mare.

Plusuri: are DVI, e fiabil, imagine clară, robust, ușor de folosit și instalat.
Minusuri: nu are HDMI.

Dell E2314H poate fi folosit cam pentru orice deoarece are caracteristici bune însă nu-l puteți conecta la orice deoarece nu are HDMI. Deci se adresează mai mult posesorilor de PCuri ori pentru cei care nu vor o calitate video prea mare (vor să folosească mai mult intrarea VGA). Jos e o despachetarea a unei variante puțin mai mari.

Te-ar mai putea interesa