Dell E1914H, monitor LED 18.5 inci

Monitorul Dell E1914H e unul măricel cu rezoluție HD, timp de răspuns ok și aspect plăcut. Eu l-aș recomanda pe post de monitor de firmă ori pentru cei care doresc să-l folosească la sarcini office. Asta deoarece unghiurile de vizibilitate nu sunt ideale, ci 90/65. Deci, dacă vreți să vă uitați la un film atunci s-ar putea să fie nevoie să îl reglați puțin sau mai bine spus să-l aplecați.

Dacă te interesează cât costă atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un monitor care are doar port VGA. Acesta nu e neaparat un minus deoarece majoritatea PC-urilor au doar acest port.
Dacă vă interesează cum arată atunci din imaginea alăturată vă puteți face o părere despre aspectul său. Puteți vedea că arată incredibil de bine, precum oricare alt monitor marca Dell.

Perifericul
Perifericul

Pe partea de caracteristici acest model e unul cu diagonală de 18.5 inci, rezoluție HD (1366×768 pixeli) și unghiuri de vizibilitate orizontală/verticală de 90/65 grade.
Datorită faptului că are o diagonală medie, puterea consumată e foarte mică fiind de 12W.
Dacă din diferite motive acest monitor nu o să aibă loc pe birou atunci poate fi montat pe un perete deoarece are Vesa 100×100.

Lucrurile care-ți vor plăcea la acest model sunt prețul deloc exagerat, garanția de 3 ani și performanța în afișarea imaginii.
Nu are rezoluție Full HD, însă acest lucru nu e așa de important pentru un monitor cu ecran de sub 19 inci. Dacă o să aveți nevoie de vreun conector digital atunci se poate folosi un convertor sau adaptor pentru acest lucru.

Concluzia mea referitoare la acest model e că își merită banii deoarece a unul de calitate. Acest lucru se poate vedea după cum arată și după meniul OSD. Acest meniu e unul caracteristic monitoarelor Dell și o să vă ajute să faceți finisajele necesare cu privire la imagine.
Există și alte monitoare pe piață, însă dacă te interesează ceva calitativ și care să vină de la un brand serios atunci îți recomand un Dell precum acesta.

Te-ar mai putea interesa