Daewoo FRAG53NP7S, side by side cu dozator apă

Side by side-ul Daewoo FRAG53NP7S e un model ceva mai mare care are un preț foarte bun că doar e aproape cât două combine frigorifice nu foarte mari. Panoul de control al acestui model e situat deasupra dozatorului de apă, unde e și mai vizibil, iar butoanele sunt de tip touch pentru a ușura folosirea sa. Interfața se blochează ușor cu funcția Child Lock, astfel că nu se poate schimba din greșeală temperatura din congelator, respectiv frigider.

Designul său e unul premium în special că are acele mânere verticale cu suprafață lucioasă și dozatorul pe ușa congelatorului. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nu discutăm de un aparat incorporabil, dar care îl recomand să-l puneți lângă mobilier pentru ca să nu ocupe mult spațiu sau să fie în cale. Compartimentele principale sunt poziționate diferit față de alte aparate frigorifice (în stânga e congelatorul și în dreapta e frigiderul).

O tehnologie populară ca No Frost controlează ceva mai bine umiditatea de la interior pentru ca să nu se formeze gheață inutilă la interior pe alimente, iar dezghețarea devine una automată la congelator. Aerul rece e distribuit uniform cu Multi Air Flow și aparatele ieftine nu au această caracteristică. Rafturile din sticlă securizată pot fi ajustate ușor pentru a face loc pentru un vas mai mare sau chiar un tort. Compartimentele vin cu informații pe ele pentru a ști pentru ce pot fi folosite.

Păreri pro și contra

Se poate ajusta ușor temperatura sau se alegere funcția de răcire dorită (modul Eco), dar și dozatorul are câteva funcții. Dozatorul nu se alimentează de la rețea, ci are un rezervor special pentru apă și cu ajutorul acelui rezervor puteți obține cuburi de gheață (are 2 funcții: dozator de apă și cuburi de gheață). Deci puteți obține cuburi de gheață ceva mai ușor decât alte aparate și pictogramele vor ușura utilizarea sa.

Daewoo FRAG53NP7S dispune de compartimente generoase de tip Big Box în care se pot pune o cantitate mare de alimente, iar interiorul e destul de vizibil pentru că sunt rafturi transparente și iluminare LED.

Te-ar mai putea interesa