Daewoo DWD-8T1227P, mașină de spălat cu design Premium

Mașina de spălat rufe Daewoo DWD-8T1227P e una performantă și se vedere după capacitatea de încărcare, clasa de eficiență energetică, număr de programe (16) și viteză de centrifugare. Nu sunt multe modele de la acest brand care să impresionează, însă nici nu trebuie să fie pentru că acesta e perfect pentru ori ce familie, indiferent de număr. Panoul de control e vizibil și aici mă refer la ecranul digital din partea dreaptă. Îmi place că e iluminat pe alb și nu pe albastru sau alte culori deranjante.

Din pozele de prezentare se vede că are un finisaj argintiu și ușa iasă bine în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Eficiența energetică e cea mai bună la acesta și se va vedea pe factura de la energie. E o investiție pe termen lung și chiar nu veți simți nevoia să o înlocuiți. Sunt modele cu adâncime destul de mică însă nu aștepta pentru cele cu adâncime sub 40 cm pentru că au performanțe limitate și nu sunt la fel de fiabile ca și cele mari.

Adâncimea ei e de 56 cm, astfel că poate fi pusă chiar în baie ori bucătărie. Ideea e că se potrivește foarte bine alături de aparate pe aceeași culoare.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt destul de multe și se aleg în funcție de hainele introduse, astfel rezultatele sunt foarte bune. Pe lângă acestea, are și niște funcții esențiale care pot ușura viața de zi cu zi, iar una poate fi cea de amânare pornire. Pentru anumite programe se fac niște selecții, dar voi puți modifica anumiți parametrii pentru obținerea rezultatelor dorite (temperatură, centrifugare). Interfața digitală se poate bloca dacă nu vreți ca cineva să umble la aparat. E prezent un program de curățare a tamburului Hexa (față de cel clasic, are orificii speciale), pentru ca acesta să fie curat tot timpul.

Nu puteți alege orice mașină dacă aveți doar aparate pe inox. Daewoo DWD-8T1227P e un aparat de dimensiuni generoase care poate fi pus cam oriunde dacă nu aveți camere mici pentru că nu poate fi de tip Slim.

Te-ar mai putea interesa