Concept PC5040, mașină de pâine acccesibilă

Mașina de făcut pâine din imagine e una accesibilă și se numește Concept PC5040. Poate că nu e foarte cunoscută, însă e destul de apreciate de posesori deoarece oferă un raport performanță/preț bun. Bineînțeles, nu se poate compara cu o variantă foarte scumpă dar poate că nici nu aveți nevoie de mai mult. Panoul de control e unul digital și e ușor de folosit pentru că interfața e prietenoasă.

Din poza de jos se vede acest model și preparatul final poate fi scos cu ușurință din interior, datorită mânerului. Bineînțeles, e bine să folosiți o mănușă de protecție ca să nu vă ardeți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o putere de 850 W, deci se va descurca bine în cele mai situații și pentru mai multe informații se poate consulta manualul. Veți vedea că are 12 programe, fiecare e pentru alt preparat sau poate trebuie să folosiți două programe succesive.

În funcție de preferințe se poate alege gradul de rumenire – 3 trepte, iar afișajul digital e destul de vizibil fiind poziționat frontal. Nu aveți cum să greșiți și cred că o să fiți mulțumiți de rezultatele obținute. Bineînțeles, calitatea produsului obținut depinde și de ingredientele selectate.

Păreri pro și contra

Cu acest aparat puteți prepara pâine, prăjituri, cozonac și multe altele. Nu toate rețetele de pe internet sunt valabile și e recomandat să respectați gramajul ingredientelor. E inclusă o cană gradată în acest sens și e bine să o folosiți. Unele preparate trebuie menținute la o temperatură constantă, motiv pentru care aparatul oferă funcția de menținere la cald. E o investiție bună în special dacă nu vă place pâinea din comerț sau poate că nu vreți să mergeți zilnic la magazin. Programele sunt acceptabile ca durată și necesită puține atenția deoarece aparatul nu e unul automat.

Prețul e unul corect și vă veți recupera investiția pe parcurs. Concept PC5040 vine cu multe opțiuni și accesoriile incluse vor fi de folos. E dotat cu un sistem anti-alunecare și o cuvă suficienta de mare pentru a obține o pâine chiar și de 1250 grame.

Lasă un comentariu