CHiQ U43H7L, televizor 4K cu Linux

CHiQ U43H7L e un televizor modern disponibil la un preț bun pentru acele persoane interesate de un model cu ecran de 108 centimetri (43 inci) și multiple tehnologii utile. Cel mai important lucru fiind că are software smart.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern ca funcționalitate și dotări. Din imaginea de alături se poate observa că arată normal și că nu se evidențiază cu nimic ieșit din comun pe partea estetică.

Păreri pro și contra

Modelul CHiQ U43H7L e unul al anului 2020 așa încât să putem spune că e la nivelul zilelor noastre. Cele mai importante lucruri cu care se evidențiază sunt următoarele:

  • Ecranul are o diagonală medie de 108 centimetri și rezoluție de generație nouă – 4K.
  • Software-ul e unul smart așa încât să avem la dispoziție aplicații de streaming precum Youtube și Netflix. E vorba despre Linux cu app store „netrage” cu posibilitate screen mirroring de pe Android.
  • Hardware-ul e unul bun prin faptul că are procesor quad core, tuner digital triplu și multiple porturi (de la wireless până la bluetooth).
  • Consumul energetic nu e mare, fiind vorba despre 51 kWh la 1000 ore.
  • Poate fi montat pe un perete, iar pentru acest lucru aveți nevoie de un suport compatibil Vesa 200×200 precum modelul A+ SP44T.

Există și unele dezavantaje precum cel că aparatul nu are un sistem de operare precum Android, dar Netrage se laudă cu o multitudine de aplicații.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat smart și cu rezoluție bună la un preț accesibil. Televizorul de față nu e cu nimic mai prejos în comparație cu cele de la branduri cunoscute.
Dacă nu știți prea multe despre producătorul Chiq atunci trebuie menționat că e unul asiatic și că e foarte apreciat pentru aparatura pe care o produce.

Te-ar mai putea interesa