Cel mai bun stand/cooling pad Microsoft pentru notebook

Standurile sau coolerele sunt o necesitate pentru notebook-urile performante. Un cooling pad Microsoft pentru notebook-ul dumneavoastră este cel de mai jos şi este cel mai apreciat de cumpărători pe lângă faptul că este cel mai bun.

Poze

cooling pad microsoft notebook
De sus
cooling pad microsoft notebook 2
Lateral

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la stand

Acest stand vine cu o interfaţă USB, este negru, are dimensiuni normale (890×290 milimetri) şi vine cu un ventilator încorporat.

Produsul este recomandat pentru laptopurile de gaming deoarece acestea se încălzesc. Astfel, prin folosire unui astfel de aparat se poate reduce temperatura la jumătate. Dacă nu folosiţi un astfel de aparat, iar laptopul se încălzeşte peste normal atunci riscaţi să vă luaţi adio de la el pentru că i se arde electronica (placa de bază, procesor etc.).

Preţ

Preţul este undeva la 80 de lei, deci dacă este să-l comparam cu valoarea unui laptop (2.000 de lei) atunci putem vedea că este o achiziţie rentabilă.

Nota 9

I-aş fi dat nota 10 dacă ar fi silenţios, dar acesta este dezavantajul unui calculator performant, adică necesită o soluţie eficientă, dar zgomotoasă de răcire.

Te-ar mai putea interesa